Lábatlan tyúk, oldalborda: a vidék ízei, csak neked! Melyik a kedvenced? Szavazz!

Nagy Bálint   
  Megosztom
Lábatlan tyúk, oldalborda: a vidék ízei, csak neked! Melyik a kedvenced? Szavazz!

A vidék hagyományos ízeire építő, de mindezeket modern, újragondolt, trendi formában bemutató tartalommal jelentkezik augusztustól a HelloVidék. Döntsd el Te, mi legyen az új rovat neve! Cikkünk végén SZAVAZÁS!

Nincs titkos recept, csak hagyomány – valljuk, ezért is tartottuk fontosnak, hogy elindítsuk a HelloVidék új, magazin jellegű receptoldalát. A heti rendszerességgel megjelenő anyagok a magyar vidék ízeit igyekeznek majd bemutatni úgy, hogy szó essen a receptekhez kötődő hagyományokról, és a személyesebb hangvételű történetekről is. Természetesen mindezt a 21. század igényei szerint újragondolva, modern, trendi formában

- foglalta össze a rovat koncepcióját Nagy Bálint, a HelloVidék lapigazgatója.

"A különleges és étvágygerjesztő gyomorkalandokat ígérő rovat hetente megjelenő írásaiban mindenki számára elérhető és elkészíthető recepteket mutatunk majd be. De nemcsak az adott fogások elkészítési módját és a hozzá illő bort vagy egyéb italt terítjük a virtuális ebédlőasztalunkra, hanem az azokhoz fűződő sztorikba, történelmi érdekességekbe, izgalmas infókba is beavatjuk majd az olvasókat" - tette hozzá Szarka Zsófi és Wurmbrandt András, az új rovat szerzőpárosa, akik sok-sok szálon kötődnek a hazai gasztronómiához. Zsófi azt is elárulta, hogy

elsősorban Magyarország különböző tájegységeinek hagyományos ételeit gondoljuk majd újra, és megmutatom az elkészítésnél alkalmazott konyhai trükköket is. Az ínycsiklandó fogásokhoz pedig András igyekszik minél változatosabb tételeket választani. Majd következhet az összekóstolás, ami lehet, hogy olykor még minket is meglep majd.

Igazi gasztronómiai élményújságírásra számíthatunk tehát, amit természetesen saját fotókkal dokumentálnak a szerzők, akiknek feltett szándéka, hogy újra trendivé tegyék a vidék ízeit. Zsófi, András és Bálint pedig arra kérik most a HelloVidék jelenlegi és az új rovat jövőbeni olvasóit, hogy döntsük el közösen, mi legyen az új rovat neve. Kérjük, segítsd Te is szavazatoddal az új rovatunk megszületését. Köszönjük!

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

recept

receptek

vidéki ízek

hagyomány

gasztronómia