Új gyár épül Borsodban: 50 munkavállalónak adnak majd munkát Szikszón

HelloVidék   
  Megosztom
Új gyár épül Borsodban: 50 munkavállalónak adnak majd munkát Szikszón

Egymillió euróból épít gyárat Szikszón a magyar tulajdonú, vízfertőtlenítő technológiát fejlesztő és gyártó Redo; a cég 50 új munkahelyet létesít a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban, közölte a település polgármesteri hivatala - írja a ProfitLine.

A beruházást saját forrásból finanszírozza a Redo Water Systems Kft., amely nemcsak a gyártást, hanem a kutatás-fejlesztési tevékenységet is a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban végzi majd, és mint eddig, ezúttal is számos magyar beszállítót alkalmaznak.

A Redo Water Systems évekkel ezelőtt települt a Szikszói Ipari parkba, és azóta is szép eredményeket ért el - nyilatkozta Füzesséri József, Szikszó polgármestere.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a cég értékesítési nettó árbevétele tavaly 115 millió forintra nőtt, több mint háromszorosa lett a tavalyinak. Az adózott eredmény 51,4 millió forintot tett ki, szemben az egy évvel korábbi 30 milliós veszteséggel.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fejlesztés

vízellátás

víz