Új gyár épül Borsodban: 50 munkavállalónak adnak majd munkát Szikszón

HelloVidék   
  Megosztom
Új gyár épül Borsodban: 50 munkavállalónak adnak majd munkát Szikszón

Egymillió euróból épít gyárat Szikszón a magyar tulajdonú, vízfertőtlenítő technológiát fejlesztő és gyártó Redo; a cég 50 új munkahelyet létesít a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban, közölte a település polgármesteri hivatala - írja a ProfitLine.

A beruházást saját forrásból finanszírozza a Redo Water Systems Kft., amely nemcsak a gyártást, hanem a kutatás-fejlesztési tevékenységet is a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban végzi majd, és mint eddig, ezúttal is számos magyar beszállítót alkalmaznak.

A Redo Water Systems évekkel ezelőtt települt a Szikszói Ipari parkba, és azóta is szép eredményeket ért el - nyilatkozta Füzesséri József, Szikszó polgármestere.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a cég értékesítési nettó árbevétele tavaly 115 millió forintra nőtt, több mint háromszorosa lett a tavalyinak. Az adózott eredmény 51,4 millió forintot tett ki, szemben az egy évvel korábbi 30 milliós veszteséggel.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fejlesztés

vízellátás

víz