Igazi rémálom: két hete vesztegel a Dunán a zátonyra futott hajó + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Igazi rémálom: két hete vesztegel a Dunán a zátonyra futott hajó + videó

Már január 17-e óta vesztegel Esztergom közelében az a teherhajó, amely egyelőre ismeretlen okból futott zátonyra - írja az ATV.

Az Atv információi szerint a román jármű letért a hajózási útvonalról, valószínűleg egy uszadékfát keverhetett össze a legénység egy bólyával. A szerencsétlenség következtéven a hajó azonban sértetlen maradt, nem szivárog belőle semmi, de a Duna alacsony állása nem kedvez az indulásnak. A legénység jelenleg csak a vízszint emelkedésében bízhat, azonban az elmúlt napokban nem hogy magasabb lett volna, hanem még csökkent is a vízszint. A fedélzeten ragadt személyzetnek csónakkal viszik az ellátmányt.

Bár a hajózást nem befolyásolja a megfeneklett hajó, a meder karbantartását és kotrását ezen a szakaszon emiatt nem tudják elvégezni, ami újabb zátonyok kialakulásához vezethet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

duna

zátony

hajó