Átszervezett falugazdász hálózattal készítik fel a magyar agráriumot a technológiai robbanásra

MTI   
  Megosztom
Átszervezett falugazdász hálózattal készítik fel a magyar agráriumot a technológiai robbanásra

Átszervezi a falugazdász hálózatot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) - közölte Darabos Tamás a kamara főigazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

A kisebb településeken nem hetente, hanem igény szerint mennek majd ki a falugazdászok, akik így ott tudnak segíteni, ahol nagyobb igény mutatkozik munkájukra.

A legkisebb gazdálkodók anyagi okok miatt nem tudnak szakértőket alkalmazni, a falugazdászok nekik nyújtanak segítséget az uniós támogatások igénylésében és hatósági adminisztrációs feladatokban. A technológiai robbanás a magyar agráriumot is eléri pár éven belül, erre a magyar gazdákat fel kell készíteni, ebben is segítséget nyújtanak majd a falugazdászok - mondta Darabos Tamás.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

falugazdász

falu

nak

agrárium