Nincs vége: megint nagyot drágulhat a kenyér

HelloVidék   
  Megosztom
Nincs vége: megint nagyot drágulhat a kenyér

Tavaly jóval olcsóbb volt a kenyér, mint most, és úgy tűnik, közel sincs még vége az áremelkedésnek - hangzott el az RTL Híradójában.

Az RTL szerint tavaly ilyenkor még 5-10 százalékkal olcsóbban juthattunk a sütőipari termékekhez, mint idén. A GKI Gazdaságkutató Intézet további 5 százalékos drágulást jelez előre.

A drágulást annak "köszönhetjük", hogy a gabona ára iszonyatgosan felment. A KSH adatai alapján 23 százalékkal kerül most többe a búza, mint egy évvel ezelőtt, ráadásul a nyugat-európai aszály sem segítette elő az árak mérséklését.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kenyér

drágulás

gabona

gazdaság

sütőipari termék