Nincs vége: megint nagyot drágulhat a kenyér

HelloVidék   
  Megosztom
Nincs vége: megint nagyot drágulhat a kenyér

Tavaly jóval olcsóbb volt a kenyér, mint most, és úgy tűnik, közel sincs még vége az áremelkedésnek - hangzott el az RTL Híradójában.

Az RTL szerint tavaly ilyenkor még 5-10 százalékkal olcsóbban juthattunk a sütőipari termékekhez, mint idén. A GKI Gazdaságkutató Intézet további 5 százalékos drágulást jelez előre.

A drágulást annak "köszönhetjük", hogy a gabona ára iszonyatgosan felment. A KSH adatai alapján 23 százalékkal kerül most többe a búza, mint egy évvel ezelőtt, ráadásul a nyugat-európai aszály sem segítette elő az árak mérséklését.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kenyér

drágulás

gabona

gazdaság

sütőipari termék