Nincs vége: megint nagyot drágulhat a kenyér

HelloVidék   
  Megosztom
Nincs vége: megint nagyot drágulhat a kenyér

Tavaly jóval olcsóbb volt a kenyér, mint most, és úgy tűnik, közel sincs még vége az áremelkedésnek - hangzott el az RTL Híradójában.

Az RTL szerint tavaly ilyenkor még 5-10 százalékkal olcsóbban juthattunk a sütőipari termékekhez, mint idén. A GKI Gazdaságkutató Intézet további 5 százalékos drágulást jelez előre.

A drágulást annak "köszönhetjük", hogy a gabona ára iszonyatgosan felment. A KSH adatai alapján 23 százalékkal kerül most többe a búza, mint egy évvel ezelőtt, ráadásul a nyugat-európai aszály sem segítette elő az árak mérséklését.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kenyér

drágulás

gabona

gazdaság

sütőipari termék