Újabb állomás épül: itt tölthetik autójukat a sofőrök

MTI   
  Megosztom
Újabb állomás épül: itt tölthetik autójukat a sofőrök

Az NKM Tatán, félúton a győri és budaörsi Mobiliti töltők között kínál éjjel-nappal töltési lehetőséget a villanyautósok számára. A helyszín az M1-es autópálya 67-es lehajtóján keresztül közelíthető meg és a tatai Gottwald Hotel parkolójában található.

Tatán 1 db 50 kW-os Tritium villámtöltő és 1 db 2*22 kW-os Ensto gyorstöltő áll az e-autósok rendelkezésére. A váltóáramú (AC), 22 kW-os töltők használata ingyenes, míg az 50 kW-os egyenáramú (DC) villámtöltőkön és a 43 kW-os váltóáramú (AC) villámtöltőkön a jelenlegi tesztfizetési időszakban 50 Ft/perc a díjazás. A próba várhatóan több hónapig tart, amelynek eredményétől is függ a végleges díjazás.

Az NKM-hez tartozó NKM Mobilitás Kft. az országban elsőként valósította meg a főutak és autópályák mentén a villámtöltős lefedettséget. A Mobiliti ügyfelei az eddigi fejlesztéseknek köszönhetően már 107 db nyilvános töltőn és 218 db nyilvános töltési ponton tudják igénybe venni a szolgáltatást, amelyek közül 19 villámtöltő található Magyarország legfontosabb útvonalai mentén. A Mobiliti ügyfelei 0-24 órában működő telefonos ügyfélszolgálaton keresztül kaphatnak segítséget a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

autó

elektromos

elektromos autó

villanyautó

töltő

töltőállomás

győr

budaörs

tata