Egyre több fiatal vállalkozna: így segítik őket

MTI   
  Megosztom
Egyre több fiatal vállalkozna: így segítik őket

Az utóbbi tíz évben egyre több fiatal gondolkodik vállalkozás alapításában - mondta Kovács Patrik, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) elnöke kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Az elnök szerint a valamilyen vállalkozáshoz köthető személyek 27 százaléka 40 év alatti; az Európában a fiatalok egyharmada gondolkodik vállalkozásban, míg ez az arány Ázsiában kétharmad. Ezért is fontos - fűzte hozzá - a Fiatal Vállalkozók Hete, amelyet november 18. és 21. között tartanak. A rendezvény körülbelül 10 ezer olyan fiatalt vonz, aki vállalkozik vagy vállalkozni szeretne.

Kitért arra is, hogy több tucat jelentkezés érkezett a 11. alkalommal meghirdetett Országos Fiatal Vállalkozói díjra, amelyre 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással rendelkező természetes személyek pályázhatnak. A győzteseket a rendezvény végén választják ki.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gazdaság

vállalkozás

vállalkozó

fiatal

munka

munkahely