Most érkezett: Áder felmentette Kis Miklós Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkárt

HelloVidék   
  Megosztom
Most érkezett: Áder felmentette Kis Miklós Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkárt

A köztársasági elnök 498/2019. (XII.3.) KE határozatában Áder János felmentette Kis Miklós Zsoltot, az Agrárminisztérium államtitkárát - írja a Magyar Közlöny.

A Magyar Közlöny legfrissebb száma szerint Áder János köztársasági elnök az Alaptörvény 9. cikk (4) bekezdés j) pontja, valamint a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény 205 §-a alapján - Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára - 2019. december 3-ai hatállyal elmentette Kis Miklós Zsoltot, az Agrárminisztérium államtitkárát megbízatása alól.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

agrár

felmentés

államtitkár

köztársasági elnök

agrárminisztérium