Nem mindenki él a lehetőséggel: ezt tedd, ha nincs szükséged a moratóriumra

MTI   
  Megosztom
Nem mindenki él a lehetőséggel: ezt tedd, ha nincs szükséged a moratóriumra

A járvány miatt most nem célszerű személyesen felkeresni a bankfiókokat a legjobb megoldás az e-bank szolgáltatás lehet. Elektronikus úton érdemes jelezni, ha valaki nem akar élni a hiteltörlesztési moratóriummal, így akár néhány kattintással elküldhetjük a szükséges nyilatkozatot.

Célszerű elektronikus úton jelezni, ha valaki nem akar élni a hiteltörlesztési moratóriummal. Trencsán Erika pénzügyi szakértő elmondta, hogy a legtöbb banki ügyfél számára a legkézenfekvőbb az e-bank szolgáltatáson keresztül megtenni ezt, mivel belépésnél már azonosítják magukat, így akár két kattintással elküldhetik a szükséges nyilatkozatot.

Az ügyfelek fizetési szándékukat telefonon és applikáción keresztül is jelezhetik

- jegyezte meg.

Hangsúlyozta: semmiképpen nem javasolt személyesen felkeresni a bankfiókokat, nemcsak egészségügyi okok miatt, hanem azért sem, mert a pénzintézetek kisebb létszámú ügymenetre álltak át. A szükséges adatok bankonként eltérőek, ezért érdemes szintén online felületen tájékozódni arról, hogy milyen adatokat vár az adott pénzintézet.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

moratórium

hitel

halasztás

törlesztés