Itt a lista: rengeteg magyar gazda költi erre a pénzét

Agrárszektor   
  Megosztom
Itt a lista: rengeteg magyar gazda költi erre a pénzét

2021 augusztusában a magyar gazdák közel 27 százalékkal több traktort vettek, mint egy évvel korábban, 2019 nyolcadik hónapjához képest pedig 22,6 százalékkal több traktor talált gazdára most. A legkapósabb traktormárka augusztusban a John Deere volt, amelyből 62-t adtak el a hónapban, a második helyen pedig a New Holland végzett, amelyből 28 darabot értékesítettek. A népszerűségi listán harmadik a Claas, negyedik a JCB, ötödik pedig a Solis volt az év nyolcadik hónapjában.

2021 augusztusában az öt legnépszerűbb traktormárka Magyarországon a John Deere, a New Holland, a Claas, a JCB és a Solis voltak - derül ki a carinfo.hu adataiból. John Deere-ből 62-t adtak el augusztusban, ami 21-gyel több, mint egy évvel korábban, míg New Hollandból 28 darab, 18-cal több talált gazdára. Claas-ból 2-vel kevesebbet, 18 darabot vásároltak most a gazdák, JCB-ből 1-et, 10 darabbal többet, Solis-ból pedig 12-t, 8-cal több traktort értékesítettek most augusztusban, mint 2020-ban. Az eladási lista első tíz helyén többek között olyan márkák szerepelnek még, mint a Fendt, a Massey Ferguson és a Polaris.

2021 augusztusában összesen 228 traktor talált gazdára Magyarországon, ami az egy évvel korábbi mennyiséghez képest 26,7 százalékkal többet jelent, 2020 augusztusában ugyanis 180 traktor kelt el. 2019-hez képest szintén nőtt az eladott traktorok száma, akkor 186 darabot értékesítettek, 22,6 százalékkal kevesebbet, mint most. Jól látszik tehát, hogy az előző évekhez képest, idén augusztusban jelentősen megnőtt a traktorvásárlások száma Magyarországon, ráadásul júliushoz képest is növekdés tapasztalható. 2021-ben eddig 2072 traktor talált gazdára, a tavalyi év első nyolc hónapjában azonban 2002 darab, ami 3,5 százalékkal kevesebb eladott gépet jelent.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

agrárszektor

traktor

vásárlás

magyar gazdák