Gigaberuházás Siklóson: több száz millió forint megy városfejlesztésre

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás Siklóson: több száz millió forint megy városfejlesztésre

Jó ütemben zajlik az a 756 millió forintos fejlesztési program, amelynek során tizennyolc önkormányzati bérlakás újul meg és infrastrukturális beruházások történnek Siklós szegregált városrészében - közölte a baranyai kisváros önkormányzata.

A helyhatóság közleménye szerint a javarészt a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretéből megvalósuló beruházások részeként kilenc lakás műszaki átvétele már meg is történt, néhány lakásba pedig már be is költözhettek az első családok.

A szeptemberig zajló beruházások részeként megújulnak a városrész közterületei is, csapadékvízelvezető rendszert hoznak létre, új közösségi tér, parkoló és a pihenőtér létesül, de a terület és a siklósi vár között gyalogos sétány is épül.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

siklós

városfejlesztés

városfejlesztési beruházás

beruházás

fejlesztés