Segítenek a zökkenőmentes nyaralásban: 16 Spar áruház kínál újabb lehetőségeket

HelloVidék   
  Megosztom
Segítenek a zökkenőmentes nyaralásban: 16 Spar áruház kínál újabb lehetőségeket

Üdülés közben sem kell lemondani a SPAR nyújtotta minőségről és kényelemről: a Velencei-tó és a Balaton környékén 16 áruház várja a vásárlókat, esetenként hosszabb nyitvatartással, emellett egyre több helyen elérhető a SPAR Online shop kiszállítási és Drive-In lehetősége is, akár aznapi átvétellel.

A vásárlók ugyanazt a minőséget és szolgáltatási színvonalat várják el a nyaralás közben is, mint amit a mindennapos bevásárlásuk során megszoktak. A SPAR vevőinek nyaralás közben sem kell lemondania a megszokott SPAR minőségről és kínálatról, hiszen - akár helyben vásárolva, vagy előzetes rendelés után az áruházak Drive-In átvételi pontjainál, illetve a házhoz szállítás előnyeit élvezve - a közkedvelt üdülőhelyek térségében is teljes körűen kiszolgáljuk vevőink igényeit, akik ebben az időszakban a megszokott, állandó kínálatunk mellett a szezonális termékekkel is találkozhatnak üzleteink polcain. Egyes kijelölt áruházaink rugalmas, hosszabb nyitvatartása – amiről a https://www.spar.hu/uzletek weboldal nyújt tájékoztatást - pedig azt is lehetővé teszi, hogy akár az egész napos strandolás vagy kirándulás után is betérhessenek hozzánk vevőink, és ne kelljen napközben, a pihenést megszakítva a bevásárlással törődniük. A SPAR ebben a megnövekedett forgalmú időszakban is azon dolgozik, hogy gyorsan és hatékonyan szolgálja ki a vásárlókat, ezért a nyári szezonban frekventált boltjainkban emelt létszámmal és diákok alkalmazásával biztosítjuk a gördülékeny munkavégzést

- mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Gyors, kényelmes, rugalmas vásárlás

A legnagyobb forgalmú turisztikai szezonban a Balaton partján 12, míg a Velencei-tó környékén 4 SPAR, illetve INTERSPAR áruház áll a vevők rendelkezésére, akik Keszthelyen, Tapolcán, Balatonfüreden, Veszprémben és Szántódón a kényelmes Drive-In áruházi átvétel lehetőségével is élhetnek. Az online shopos vásárlók a www.spar.hu/onlineshop oldalon az „Áruházi átvétel” lehetőséget választva a legördülő menüben találják meg az átvételi helyszíneket: az összeállított csomagokat az áruházak oldalánál kijelölt parkolóhelyeken tudják átvenni, ahol információs táblák nyújtanak útba igazítást. Május közepétől pedig elindult a SPAR Online shop kiszállítási szolgáltatása a székesfehérvári üzletből Tihany, Balatonfüred, Balatonalmádi, Veszprém, Balatonkenese, Balatonakarattya, Balatonvilágos, Siófok, Zamárdi, valamint Pákozd, Sukoró, Velence és Gárdony részvételével.

Otthonunkba varázsolhatjuk a nyaralás élményét

Nyáron megnő az igény a szezonális termékekre: kedveltek a grillkolbászok, pácolt, fűszerezett, sütésre előkészített húsok, amelyek között újdonságként megtalálhatóak a Rácz Jenő sztárséf három különleges fűszerkeverékével kínált sertéstarja-szeleteket, de a hagyományos magyaros, paprikás, fokhagymás vagy épp a mediterrán ízek kedvelői is találnak ízlésüknek megfelelő grill-csomagokat. Jobban fogy ilyenkor a paprika, paradicsom, és népszerűek a friss, szezonális zöldségek is.

Természetesen melegben kelendőbb az ásványvíz, az üdítő, a bor és a sör: utóbbi kategóriában már nemcsak a nagyüzemek, hanem a kisebb hazai sörfőzdék kézműves különlegességei is a kosárba kerülhetnek. Fesztiválozáshoz, utazáshoz kerékpárok, bőröndök, utazótáskák, neszesszerek, irattartók és egyéb hasznos kiegészítők, hűtőtáskák, strandszékek, matracok, napernyők, strandsátrak, rovarriasztók, napozóágyak és játékok széles választékát kínálják. Ám annak sem kell nélkülöznie a nyaralás hangulatát, aki nem utazik el hazai vagy távolabbi tájakra, hiszen a kerti sütögetés eszközeivel, bográcsokkal, nyársakkal, felfújható medencékkel, matracokkal az otthonunkba varázsolhatjuk az üdülés élményét.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

üdülés

spar

házhozszállítás

nyaralás