Kapaszkodjatok meg: ennyi is lehet 10 köbméter árstopos tűzifa ára

HelloVidék   
  Megosztom
Kapaszkodjatok meg: ennyi is lehet 10 köbméter árstopos tűzifa ára

Azt, hogy mennyibe kerül majd a hatósági áras tűzifa, a jövő héten jelenti be a kormány, ám minden bizonnyal országosan egységesek lesznek majd az árak.

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón bejelentette, hogy hatósági árat állapítanak majd meg a tűzifára, amelyekhez eltérő összegben lehet hozzájutni, attól függően, ki milyen fát vásárol. Kijelölik az átvételi helyeket, ahol 10 köbméter fát tudnak biztosítani a fűtési szezon kezdetéig mindenkinek.

Azt, hogy mennyibe kerül majd a hatósági áras tűzifa, a jövő héten jelenti be a kormány,.

Az RTL az erdőgazdálkodóktól úgy értesült, hogy minden bizonnyal országosan egységesek lesznek majd az árak. Azt viszont nem fogják tudni ellenőrizni, hogy egy vásárló valóban csak saját fűtésére vesz-e fát, ahogy azt sem lehet majd kiszúrni, hogy valaki vesz-e több erdészettől is egyszerre tűzelőnek valót.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűzifa

hatósági ár