Kapaszkodjatok meg: ennyi is lehet 10 köbméter árstopos tűzifa ára

HelloVidék   
  Megosztom
Kapaszkodjatok meg: ennyi is lehet 10 köbméter árstopos tűzifa ára

Azt, hogy mennyibe kerül majd a hatósági áras tűzifa, a jövő héten jelenti be a kormány, ám minden bizonnyal országosan egységesek lesznek majd az árak.

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón bejelentette, hogy hatósági árat állapítanak majd meg a tűzifára, amelyekhez eltérő összegben lehet hozzájutni, attól függően, ki milyen fát vásárol. Kijelölik az átvételi helyeket, ahol 10 köbméter fát tudnak biztosítani a fűtési szezon kezdetéig mindenkinek.

Azt, hogy mennyibe kerül majd a hatósági áras tűzifa, a jövő héten jelenti be a kormány,.

Az RTL az erdőgazdálkodóktól úgy értesült, hogy minden bizonnyal országosan egységesek lesznek majd az árak. Azt viszont nem fogják tudni ellenőrizni, hogy egy vásárló valóban csak saját fűtésére vesz-e fát, ahogy azt sem lehet majd kiszúrni, hogy valaki vesz-e több erdészettől is egyszerre tűzelőnek valót.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűzifa

hatósági ár