Kapaszkodjatok meg: ennyi is lehet 10 köbméter árstopos tűzifa ára

HelloVidék   
  Megosztom
Kapaszkodjatok meg: ennyi is lehet 10 köbméter árstopos tűzifa ára

Azt, hogy mennyibe kerül majd a hatósági áras tűzifa, a jövő héten jelenti be a kormány, ám minden bizonnyal országosan egységesek lesznek majd az árak.

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón bejelentette, hogy hatósági árat állapítanak majd meg a tűzifára, amelyekhez eltérő összegben lehet hozzájutni, attól függően, ki milyen fát vásárol. Kijelölik az átvételi helyeket, ahol 10 köbméter fát tudnak biztosítani a fűtési szezon kezdetéig mindenkinek.

Azt, hogy mennyibe kerül majd a hatósági áras tűzifa, a jövő héten jelenti be a kormány,.

Az RTL az erdőgazdálkodóktól úgy értesült, hogy minden bizonnyal országosan egységesek lesznek majd az árak. Azt viszont nem fogják tudni ellenőrizni, hogy egy vásárló valóban csak saját fűtésére vesz-e fát, ahogy azt sem lehet majd kiszúrni, hogy valaki vesz-e több erdészettől is egyszerre tűzelőnek valót.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűzifa

hatósági ár