Újabb tóparti csúcsvendéglő húzza le a rolót: nem lesz egyetlen ilyen étterem a környéken

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb tóparti csúcsvendéglő húzza le a rolót: nem lesz egyetlen ilyen étterem a környéken

Alig másfél éve, tavaly áprilisban nyílt meg a Sulyom Tájétterem a Tisza-tó parti kis faluban, Sarudon. Az igényes gasztronómiai kínálattal bíró hely most, kiszámíthatatlan gazdasági körülményekre hivatkozva bezár.

Facebookon érkezett a hír, miszerint a megnövekedett rezsiárak és az infláció kiszámíthatatlansága miatt hamarosan bezár a Tisza-tó egyetlen tájétterme, a Sulyom. Ahogy posztjukban írták:

a vendéglátó egység fejet hajtva a kiszámíthatatlan gazdasági körülmények előtt, annak érdekében, hogy biztosítsuk szakembereink megélhetését, biztonságát és esélyünk legyen egy normálisabb világban a gasztronómia területen Sarudon megkezdett utunk folytatására.

2022. október 24- én, hétfőn felfüggesztik tevékenységüket, de abban bíznak, hogy 2023.április 6 -án újra kinyithatnak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tákjétterem

magyaros ételek

gazstronómia

rezsi

infláció