Újabb tóparti csúcsvendéglő húzza le a rolót: nem lesz egyetlen ilyen étterem a környéken

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb tóparti csúcsvendéglő húzza le a rolót: nem lesz egyetlen ilyen étterem a környéken

Alig másfél éve, tavaly áprilisban nyílt meg a Sulyom Tájétterem a Tisza-tó parti kis faluban, Sarudon. Az igényes gasztronómiai kínálattal bíró hely most, kiszámíthatatlan gazdasági körülményekre hivatkozva bezár.

Facebookon érkezett a hír, miszerint a megnövekedett rezsiárak és az infláció kiszámíthatatlansága miatt hamarosan bezár a Tisza-tó egyetlen tájétterme, a Sulyom. Ahogy posztjukban írták:

a vendéglátó egység fejet hajtva a kiszámíthatatlan gazdasági körülmények előtt, annak érdekében, hogy biztosítsuk szakembereink megélhetését, biztonságát és esélyünk legyen egy normálisabb világban a gasztronómia területen Sarudon megkezdett utunk folytatására.

2022. október 24- én, hétfőn felfüggesztik tevékenységüket, de abban bíznak, hogy 2023.április 6 -án újra kinyithatnak.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tákjétterem

magyaros ételek

gazstronómia

rezsi

infláció