Így akarták csökkenteni a rezsit, de csúnyán ráfáztak: 10 ezer liter nyersolajat loptak

HelloVidék   
  Megosztom
Így akarták csökkenteni a rezsit, de csúnyán ráfáztak: 10 ezer liter nyersolajat loptak

Fura időket élünk... A 41 éves férfi több alkalommal összesen körülbelül tízezer liter nyersolajat tulajdonítottak el egy baranyai fúrópontról. A rendőrök csaknem hiánytalanul megtalálták az eltulajdonított, rezsicsökkentésre szánt  nyersolajkészletet.

Közúti ellenőrzés során bukott le egy 41 éves geszti férfi, akit november 8-án igazoltattak a Határrendészeti Kirendeltség Biharugra járőrei - adta hírul a police.hu. Ahogy a hírből kiderül, a férfi által vezetett gépkocsi, illetve a hozzá kapcsolt utánfutó 2200 liter nyersolajat szállított, amelyről a gyanusított úgy nyilatkozott, hogy azt két társával a munkahelyéről lopta el.

A rendőrök megállapították, hogy az ellenőrzés alá vont gépjárművezető két munkatársával a november 8-át megelőző időszakban több alkalommal összesen körülbelül tízezer liter nyersolajat tulajdonítottak el egy baranyai fúrópontról. Egyikőjük csak az eltulajdonításban segédkezett, a nyersolajból nem vitt magával, ellentétben két társával, akik a lopott nyersolajat otthonukba vitték azért, hogy azt később fűtésre használják fel.

A rendőrök a három férfi lakóhelyén megtartott kutatás során az eltulajdonított nyersolajat csaknem hiánytalanul megtalálták, majd lefoglalták.

A nyomozók mind a négy férfit gyanúsítottként hallgatták ki, a bűncselekmény elkövetését valamennyien elismerték. Tettükkel két és fél millió forint kárt okoztak, ellenük lopás bűntettének elkövetése miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lopás

rezsi

áremelkedés

energiaválság