Ezen idén nem fogsz tudni spórolni! Ennyiért adja 2022-ben a bejglit az Aldi, Lidl, Spar, Tesco

Pénzcentrum   
  Megosztom
Ezen idén nem fogsz tudni spórolni! Ennyiért adja 2022-ben a bejglit az Aldi, Lidl, Spar, Tesco

A magyar boltok polcain idén akár már 1 999 forintos kilós egységáron is lehet kapni bejglit, igaz ezt otthon meg kell még sütni, ugyanis gyorsfagyasztott termékről van szó ezen az áron. A Pénzcentrum gyűjtése alapján ez most a legolcsóbb, de klasszikus, nem fagyasztott bejglit találni már 2 396 forintos kilós egységáron is, de a 3 000 és 3 500 forintos is gyakori. A legdrágább verzió a 6 000 - 7 000 forintos termékek. Mivel bejgliről van szó, jó, ha tudja a vásárló, hogy ezzel a névcel csak akkor illethetik a töltött tésztarudat, ha a töltelék aránya legalább 40 százalék. Ez alatt csakis mákos, diós vagy egyéb tekercsként árulhatják.

Ahogy beléptünk a decemberbe, bizony a legnagyobb magyarországi boltláncok is berobbantották a bejgli akcióikat. Szinte bármelyik eheti akciós kiadványt is lapozza fel az ember, a rengeteg karácsonyi hirdetés között már ott vannak a karácsony kedvenc desszertjének is az aktuális árai. De figyelem! A tekercs és a bejgli nem ugyanaz, úgyhogy mutatjuk a részleteket.

Bejgliárak a boltokban

December elseje csütörtökre esik, ami azt is jelenti, hogy a legnagyobb hazai áruházláncok már élesítették is az e heti akciós kiadványaikat, melyekbe szinte kivétel nélkül belekerültek az idei évi bejgli akciók is. Úgyhogy a Pénzcentrum megnézte, hol mennyibe kerül jelenleg a karácsonyi időszak ünnepi süteménye.

A Spar és Interspar üzletek Ínyenc ötletek az ünnepekre… c. kiadványában, ami november 28 és december 24 között érvényes, két sütemény ára szerepel. Az egyik egy gluténmentes tekercs, aminek 400 grammja 2 499 forintba (6248 ft/kg) kerül, a másik viszont egy Szamos bejgli, diós vagy mákos, az 500 grammos kiszerelés 3 499 forintba kerül (6998 ft/kg).

A Lidl 48. heti akciós kiadványában 3 bejgli ajánlatot találtunk, ezek között ott van az úgynevezett Deluxe kiadás, ennek az 50 százaléka töltelék, az 500 grammos termék ára 1 399 forint (2798 ft/kg). Emellett van egy 46 százalékos töltelékaránnyal rendelkező finomság is, ebből 295 gramm 699 forintba (2369 f/kg) kerül. Emellett lehet még kapni a diszkontban gyorsfagyasztott mákos bejglit is, 2x350 grammnyi termék 1 399 forintba (1999 ft/kg) kerül.

Az Auchan karácsonyi élelmiszer katalógusában, ami november 24 és december 24 között érvényes, egy bejgli szerepel mákos és diós verzióban. A termék 400 grammos, és 1 299 forintba kerül, a kilós egységára 3 248 forint.

Az Aldi Gerbeaud akciójában a legendás cukrászdának a terméke 500 grammos kiszerelésben kapható, ára 2 999 forint, tehát a kilós egységára 5 998 forint. Ez pedig majd 4 000 forinttal olcsóbb, mint a Gerbeaud hivatalos oldalán található, igaz díszdobozos kiadású bejgli ára.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bejgli

árak

akciók

mákos bejgli

diós bejdli

karácsony

advent

sütemény

finomság