Folytatódik a bezárási hullám: újabb legendás vidéki éttermek húzzák le a rolót

HelloVidék   
  Megosztom
Folytatódik a bezárási hullám: újabb legendás vidéki éttermek húzzák le a rolót

Közösségi posztban jött a hír, miszerint a családias hangulatú szombathelyi Csupor is végleg bezár. De szenteste volt nyitva utoljára az ország egyik legrégebbi önkiszolgáló étterme Veszprémben.


 

Kedves Vendégeink! Minket is elért az energiaválság szele, ezért bizonytalan időre bezárjuk éttermünket. Köszönjük az elmúlt 6 évet,bízunk benne,hogy döntésünk nem végleges,de egyenlőre most ez a legésszerűbb megoldás. Reméljük hamarosan találkozhatunk még! Kellemes ünnepeket kívánunk!

- írja Facebook-posztjában a szombathelyi Csupor étterem. A vasi megyeszékhelyen működő családias hely konyhája a házias ízekről volt ismert.

Veszprémben bezárt az ország egyik legrégebbi önkiszolgáló étterme

December 24-én még kiosztottak több száz halászlevet, majd bezárta kapuit az ország egyik legrégebbi önkiszolgáló étterme - adta hírül a Veol. Ahogy írták, nincs több halászlé és rántott hús a Cserhátból:

2023-ban jön a feketeleves?

Ahogy a HelloVidék korábban már megírta, az ígéretes hazai gasztroforradalmat pillanatok alatt földbedöngölték a válságok, sok étterem nem bírta el a bezárásokat, a munkaerőköltségek, az alapanyagok, végül az energiaárak növekedését, és úgy döntött inkább lehúzza a rolót: ideiglenesen vagy akár végleg.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

energia

infláció

gazdaság