Elképesztő, mégis mi folyik itt?! Újabb úttest süllyedt meg Debrecenben +Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő, mégis mi folyik itt?! Újabb úttest süllyedt meg Debrecenben +Videó

Megsüllyedt az úttest szombaton Debrecenben a Vígkedvű Mihály és a Sumen utca kereszteződésénél, amely után a Debreceni Vízmű Zrt. dolgozói a hibahely közelében húzódó szennyvíz csatorna felszíni és kamerás vizsgálatát elvégezték - közölte a társaság a haon.hu-val. Egy 3 m2-es útszakaszt kerítettek körbe a balesetmegelőzés érdekében.

Tekintve azonban, hogy az úttest süllyedése a Debreceni Vízmű vezetékei fölött jelentkezett, ezért annak feltárását és javítását vasárnap reggel megkezdik. Az útszakasz lezárása a javítás idejéig fennmarad.

Az úttest a korábbi útsüllyedés helyénél, a Rakovszky utcáénál jóval kisebb felületen rongálódott, a forgalmat ezen a szakaszon a felüljáró felé terelték.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

úttest

megsüllyedt

debreceni vízmű zrt.

videó