Brutális képsorok: elnyelte a föld az autót Debrecen belvárosában; hetekig eltart az útzár

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális képsorok: elnyelte a föld az autót Debrecen belvárosában; hetekig eltart az útzár

Teljes szélességében lezárták a forgalmas Rakovszky utat Debrecen belvárosában csütörtökön délelőtt, mert az út egyszerűn beszakadt, akár a természeti katasztrófákat feldolgozó akciófilmekben, és elnyelt egy BMW-t. Várhatóan hetekig útzár lesz az Árpád tér és Faraktár utca közötti szakaszon, a 4-es számú főútvonal belterületi szakaszán, derült ki ma reggel a Cívishír írásából, ami nagyon megnehezíti majd a nagyvárosban közlekedők dolgát. 

A helyszínen a lakók elmondták a lapnak, itt szinte hetente van csőtörés, vélhetően ez okozhatta a balesetet, amelyet egy szemtanú úgy írt le, hogy

Sokan követték a híreket, ennek tudható be, hogy nem alakultak ki torlódások az amúgy rendkívül forgalmas Árpád téren, sem a Csapó, sem a Nyíl utca irányából január 13-án reggel, a Rakovszky utcai útbeszakadás másnapján.

A Cívishír munkatársa péntek reggel a helyszínen azt tapasztalta, hogy rendőrök a Rakovszky utcai lezárás mindkét végén jelen vannak, és átveszik a forgalom irányítását, amikor szükségesnek ítélik. Átlagos járműforgalmat tapasztalnak reggel óta, ugyanakkor a környező utakon jelentős torlódások alakultak ki.

Címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

út

útbeszakadás

rakovszky út

magyar közút

forgalomelterelés