Brutális képsorok: elnyelte a föld az autót Debrecen belvárosában; hetekig eltart az útzár

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális képsorok: elnyelte a föld az autót Debrecen belvárosában; hetekig eltart az útzár

Teljes szélességében lezárták a forgalmas Rakovszky utat Debrecen belvárosában csütörtökön délelőtt, mert az út egyszerűn beszakadt, akár a természeti katasztrófákat feldolgozó akciófilmekben, és elnyelt egy BMW-t. Várhatóan hetekig útzár lesz az Árpád tér és Faraktár utca közötti szakaszon, a 4-es számú főútvonal belterületi szakaszán, derült ki ma reggel a Cívishír írásából, ami nagyon megnehezíti majd a nagyvárosban közlekedők dolgát. 

A helyszínen a lakók elmondták a lapnak, itt szinte hetente van csőtörés, vélhetően ez okozhatta a balesetet, amelyet egy szemtanú úgy írt le, hogy

Sokan követték a híreket, ennek tudható be, hogy nem alakultak ki torlódások az amúgy rendkívül forgalmas Árpád téren, sem a Csapó, sem a Nyíl utca irányából január 13-án reggel, a Rakovszky utcai útbeszakadás másnapján.

A Cívishír munkatársa péntek reggel a helyszínen azt tapasztalta, hogy rendőrök a Rakovszky utcai lezárás mindkét végén jelen vannak, és átveszik a forgalom irányítását, amikor szükségesnek ítélik. Átlagos járműforgalmat tapasztalnak reggel óta, ugyanakkor a környező utakon jelentős torlódások alakultak ki.

Címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

út

útbeszakadás

rakovszky út

magyar közút

forgalomelterelés