Brutális képsorok: elnyelte a föld az autót Debrecen belvárosában; hetekig eltart az útzár

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális képsorok: elnyelte a föld az autót Debrecen belvárosában; hetekig eltart az útzár

Teljes szélességében lezárták a forgalmas Rakovszky utat Debrecen belvárosában csütörtökön délelőtt, mert az út egyszerűn beszakadt, akár a természeti katasztrófákat feldolgozó akciófilmekben, és elnyelt egy BMW-t. Várhatóan hetekig útzár lesz az Árpád tér és Faraktár utca közötti szakaszon, a 4-es számú főútvonal belterületi szakaszán, derült ki ma reggel a Cívishír írásából, ami nagyon megnehezíti majd a nagyvárosban közlekedők dolgát. 

A helyszínen a lakók elmondták a lapnak, itt szinte hetente van csőtörés, vélhetően ez okozhatta a balesetet, amelyet egy szemtanú úgy írt le, hogy

Sokan követték a híreket, ennek tudható be, hogy nem alakultak ki torlódások az amúgy rendkívül forgalmas Árpád téren, sem a Csapó, sem a Nyíl utca irányából január 13-án reggel, a Rakovszky utcai útbeszakadás másnapján.

A Cívishír munkatársa péntek reggel a helyszínen azt tapasztalta, hogy rendőrök a Rakovszky utcai lezárás mindkét végén jelen vannak, és átveszik a forgalom irányítását, amikor szükségesnek ítélik. Átlagos járműforgalmat tapasztalnak reggel óta, ugyanakkor a környező utakon jelentős torlódások alakultak ki.

Címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

út

útbeszakadás

rakovszky út

magyar közút

forgalomelterelés