Felháborodva fakadt ki a polgármester: Hajdúszoboszló senkinek nem adja a fürdőjét!

HelloVidék   
  Megosztom
Felháborodva fakadt ki a polgármester: Hajdúszoboszló senkinek nem adja a fürdőjét!

Bár a legtöbb vidéki fürdő nehezített pályán élte túl a Covid időszakát, és még csak most fordulna nyereségesre a működése, de akadt köztük néhány top hely, többek között Hajdúszoboszló népszerű fürdőkomplexuma, ahol a decemberi és a januári forgalom az energiaválság ellenére is növekedést mutatott. Nem meglepő tehát, hogy a város polgármestere, a korábbi fürdőigazgató kifakadt a Telex nemrég közölt híre olvastán, miszerint államosítással segítené a kormány a fürdők túlélését a válságban. 

Hajdúszoboszló a fürdőjét nem adja soha! Reméljük, hogy a telexen megjelent mai hír csak hírlapi kacsa, de ha a kormánynak, vagy Nagy Mártonnak a fürdők államosítása a szándéka, akkor számoljon a szakma ellenállásával! A hajdúk soha nem adják fel függetlenségüket és ősi jussukat!

-írta Facebook oldalán a Telex hírére azonnal reagálva Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere, a Hungarospa Fürdő korábbi igazgatója.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hajdúszoboszló

czeglédi gyula

polgármester

hungarospa zrt.