Felháborodva fakadt ki a polgármester: Hajdúszoboszló senkinek nem adja a fürdőjét!

HelloVidék   
  Megosztom
Felháborodva fakadt ki a polgármester: Hajdúszoboszló senkinek nem adja a fürdőjét!

Bár a legtöbb vidéki fürdő nehezített pályán élte túl a Covid időszakát, és még csak most fordulna nyereségesre a működése, de akadt köztük néhány top hely, többek között Hajdúszoboszló népszerű fürdőkomplexuma, ahol a decemberi és a januári forgalom az energiaválság ellenére is növekedést mutatott. Nem meglepő tehát, hogy a város polgármestere, a korábbi fürdőigazgató kifakadt a Telex nemrég közölt híre olvastán, miszerint államosítással segítené a kormány a fürdők túlélését a válságban. 

Hajdúszoboszló a fürdőjét nem adja soha! Reméljük, hogy a telexen megjelent mai hír csak hírlapi kacsa, de ha a kormánynak, vagy Nagy Mártonnak a fürdők államosítása a szándéka, akkor számoljon a szakma ellenállásával! A hajdúk soha nem adják fel függetlenségüket és ősi jussukat!

-írta Facebook oldalán a Telex hírére azonnal reagálva Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere, a Hungarospa Fürdő korábbi igazgatója.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hajdúszoboszló

czeglédi gyula

polgármester

hungarospa zrt.