Itt a Spar rendkívüli bejelentése: fontos fejlesztések indulnak vidéken, rengeteg vásárlót érint

MTI   
  Megosztom
Itt a Spar rendkívüli bejelentése: fontos fejlesztések indulnak vidéken, rengeteg vásárlót érint

A Spar új szupermarketet nyitott Sárospatakon, mintegy 750 millió forint beruházással, az áruház 20 új munkahelyet teremtett az észak-magyarországi városban - közölte a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. Azt is elárulták, hogy idén is folytatják üzletfejlesztési programjukat.

A közlemény szerint a 984 négyzetméteres új áruház Sárospatak egyik forgalmasabb pontján nyitotta meg kapuit, ahol önkiszolgáló kasszák segítik a vásárlókat. Az üzlet mellett 52 férőhelyes parkolót alakítottak ki. Hozzátették: a Spar Magyarország a fenntarthatóságot szem előtt tartva a teljes áruházat LED világítással szerelte fel, a hűtéstechnikáért környezetkímélő, szén-dioxid alapú rendszer felel. Maczelka Márk, a Spar Magyarország kommunikációs vezetője elmondta, hogy

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. 1990-ben alakult, első üzletét Tatán nyitotta meg 1991-ben. Tavaly év végén 623 Spar-logós üzlet működött Magyarországon, 375 saját üzemeltetésű áruházzal rendelkeztek, illetve franchise programjukban 248 üzlet vett részt.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a cég a 2020-as üzleti évben 13 534 dolgozót foglalkoztatott, 2021-ben 13 628-at, árbevétele 2020-ban 631,4 milliárd forint volt, 2021-ben 663,8 milliárd forint. Adózott eredménye 2020-ban 11,7 milliárd forint, 2021-ben 5,3 milliárd forint volt.

A Trade magazin toplistája alapján 2021-ben a Lidl után a második legnagyobb forgalmú kereskedelmi lánc a Spar volt Magyarországon, annak ellenére, hogy a Pénzcentrum friss felmérése szerint a Spar csak a 6. legolcsóbbnak tartott élelmiszerlánc az országban.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

vásárlás

spar

sárospatak

kiskereskedelem

kiskereskedelmi üzletláncok

bolt

boltnyitás