Itt a Spar rendkívüli bejelentése: fontos fejlesztések indulnak vidéken, rengeteg vásárlót érint

MTI   
  Megosztom
Itt a Spar rendkívüli bejelentése: fontos fejlesztések indulnak vidéken, rengeteg vásárlót érint

A Spar új szupermarketet nyitott Sárospatakon, mintegy 750 millió forint beruházással, az áruház 20 új munkahelyet teremtett az észak-magyarországi városban - közölte a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. Azt is elárulták, hogy idén is folytatják üzletfejlesztési programjukat.

A közlemény szerint a 984 négyzetméteres új áruház Sárospatak egyik forgalmasabb pontján nyitotta meg kapuit, ahol önkiszolgáló kasszák segítik a vásárlókat. Az üzlet mellett 52 férőhelyes parkolót alakítottak ki. Hozzátették: a Spar Magyarország a fenntarthatóságot szem előtt tartva a teljes áruházat LED világítással szerelte fel, a hűtéstechnikáért környezetkímélő, szén-dioxid alapú rendszer felel. Maczelka Márk, a Spar Magyarország kommunikációs vezetője elmondta, hogy

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. 1990-ben alakult, első üzletét Tatán nyitotta meg 1991-ben. Tavaly év végén 623 Spar-logós üzlet működött Magyarországon, 375 saját üzemeltetésű áruházzal rendelkeztek, illetve franchise programjukban 248 üzlet vett részt.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a cég a 2020-as üzleti évben 13 534 dolgozót foglalkoztatott, 2021-ben 13 628-at, árbevétele 2020-ban 631,4 milliárd forint volt, 2021-ben 663,8 milliárd forint. Adózott eredménye 2020-ban 11,7 milliárd forint, 2021-ben 5,3 milliárd forint volt.

A Trade magazin toplistája alapján 2021-ben a Lidl után a második legnagyobb forgalmú kereskedelmi lánc a Spar volt Magyarországon, annak ellenére, hogy a Pénzcentrum friss felmérése szerint a Spar csak a 6. legolcsóbbnak tartott élelmiszerlánc az országban.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

vásárlás

spar

sárospatak

kiskereskedelem

kiskereskedelmi üzletláncok

bolt

boltnyitás