Elárulta a titkot a hazai tőzsdeguru: így lehetünk a leggyorsabban gazdagok

Pénzcentrum   
  Megosztom
Elárulta a titkot a hazai tőzsdeguru: így lehetünk a leggyorsabban gazdagok

Nemrég jelent meg a Netflixen egy új, pénzzel foglalkozó sorozat, aminek az első része felteszi a kérdést, miszerint hogyan lehetünk gazdagok gyorsan. De vajon tényleg működnek az önjelölt coachok tanácsai, vagy a könnyű és gyors meggazdagodás gondolata csak álom marad? És ha igen, akkor mi az, amibe tényleg érdemes pénzt fektetni? Többek között ezeknek a kérdéseknek járt utána a Pénzcentrum.

Vajon tényleg működnek a Netflix-sorozatban bemutatott trükkök és praktikák, vagy ez az álom tényleg csak álom marad?! A CashTag legújabb epizódjában ezt a kérdést járja körül a Pénzcentrum Bence Balázs segítségével, aki a Portfolio szakértértője. Szerinte pedig ez a kérdés éppenséggel fekete fehér: a válasza ugyanis egy határozott nem, hiszen ahhoz, hogy pénzt keressünk energiát kell befektetnünk.

Azzal a legkönnyebb lájkokat, meg kattintásokat szerezni az a hogyan gazdagodj megy gyorsan, könnyen témakör. Alapvetően a befektetések terén, ezzel meggazdagodni könnyű, azonban csak hosszútávon. Abban viszont, hogy rövid távon, befektetett energia nélkül meg lehet gazdagodni nem hiszek. Bele kell tenni az energiát, kell, hogy legyen célunk és ha jól csináljuk meg lesz az eredménye. De ha megnézzük közelebbről láthatjuk, hogy az összes ilyen összes nagy pénzügyi átvágást, mint a Bróker Marcsi és társai, vagy akár a Quaestor, akkor az arról szólt, hogy alacsony kockázattal, vagy kockázatmentesen hirdetnek relatíve nagyobb hozamot

– fogalmazott Bence Balázs.

A cikk folytatása a Pénzcentrumon olvasható!

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pénzcentrum

gazdagság

pénzkereset

netflix