Elárulta a titkot a hazai tőzsdeguru: így lehetünk a leggyorsabban gazdagok

Pénzcentrum   
  Megosztom
Elárulta a titkot a hazai tőzsdeguru: így lehetünk a leggyorsabban gazdagok

Nemrég jelent meg a Netflixen egy új, pénzzel foglalkozó sorozat, aminek az első része felteszi a kérdést, miszerint hogyan lehetünk gazdagok gyorsan. De vajon tényleg működnek az önjelölt coachok tanácsai, vagy a könnyű és gyors meggazdagodás gondolata csak álom marad? És ha igen, akkor mi az, amibe tényleg érdemes pénzt fektetni? Többek között ezeknek a kérdéseknek járt utána a Pénzcentrum.

Vajon tényleg működnek a Netflix-sorozatban bemutatott trükkök és praktikák, vagy ez az álom tényleg csak álom marad?! A CashTag legújabb epizódjában ezt a kérdést járja körül a Pénzcentrum Bence Balázs segítségével, aki a Portfolio szakértértője. Szerinte pedig ez a kérdés éppenséggel fekete fehér: a válasza ugyanis egy határozott nem, hiszen ahhoz, hogy pénzt keressünk energiát kell befektetnünk.

Azzal a legkönnyebb lájkokat, meg kattintásokat szerezni az a hogyan gazdagodj megy gyorsan, könnyen témakör. Alapvetően a befektetések terén, ezzel meggazdagodni könnyű, azonban csak hosszútávon. Abban viszont, hogy rövid távon, befektetett energia nélkül meg lehet gazdagodni nem hiszek. Bele kell tenni az energiát, kell, hogy legyen célunk és ha jól csináljuk meg lesz az eredménye. De ha megnézzük közelebbről láthatjuk, hogy az összes ilyen összes nagy pénzügyi átvágást, mint a Bróker Marcsi és társai, vagy akár a Quaestor, akkor az arról szólt, hogy alacsony kockázattal, vagy kockázatmentesen hirdetnek relatíve nagyobb hozamot

– fogalmazott Bence Balázs.

A cikk folytatása a Pénzcentrumon olvasható!

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pénzcentrum

gazdagság

pénzkereset

netflix