Elárulta a titkot a hazai tőzsdeguru: így lehetünk a leggyorsabban gazdagok

Pénzcentrum   
  Megosztom
Elárulta a titkot a hazai tőzsdeguru: így lehetünk a leggyorsabban gazdagok

Nemrég jelent meg a Netflixen egy új, pénzzel foglalkozó sorozat, aminek az első része felteszi a kérdést, miszerint hogyan lehetünk gazdagok gyorsan. De vajon tényleg működnek az önjelölt coachok tanácsai, vagy a könnyű és gyors meggazdagodás gondolata csak álom marad? És ha igen, akkor mi az, amibe tényleg érdemes pénzt fektetni? Többek között ezeknek a kérdéseknek járt utána a Pénzcentrum.

Vajon tényleg működnek a Netflix-sorozatban bemutatott trükkök és praktikák, vagy ez az álom tényleg csak álom marad?! A CashTag legújabb epizódjában ezt a kérdést járja körül a Pénzcentrum Bence Balázs segítségével, aki a Portfolio szakértértője. Szerinte pedig ez a kérdés éppenséggel fekete fehér: a válasza ugyanis egy határozott nem, hiszen ahhoz, hogy pénzt keressünk energiát kell befektetnünk.

Azzal a legkönnyebb lájkokat, meg kattintásokat szerezni az a hogyan gazdagodj megy gyorsan, könnyen témakör. Alapvetően a befektetések terén, ezzel meggazdagodni könnyű, azonban csak hosszútávon. Abban viszont, hogy rövid távon, befektetett energia nélkül meg lehet gazdagodni nem hiszek. Bele kell tenni az energiát, kell, hogy legyen célunk és ha jól csináljuk meg lesz az eredménye. De ha megnézzük közelebbről láthatjuk, hogy az összes ilyen összes nagy pénzügyi átvágást, mint a Bróker Marcsi és társai, vagy akár a Quaestor, akkor az arról szólt, hogy alacsony kockázattal, vagy kockázatmentesen hirdetnek relatíve nagyobb hozamot

– fogalmazott Bence Balázs.

A cikk folytatása a Pénzcentrumon olvasható!

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pénzcentrum

gazdagság

pénzkereset

netflix