Elképesztő orvoshiány: több osztályt is bezártak a mosonmagyaróvári kórházba

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő orvoshiány: több osztályt is bezártak a mosonmagyaróvári kórházba

Miniszteri megbízottat kérnek a mosonmagyaróvári kórházba – a polgármester szerint ezzel meg lehetne menteni a válságban lévő intézményt - közölte az RTL Híradója.

A százezres város kórházában ugyanis jelenleg sem intenzív osztály, sem traumatológia nincs. Hétvégére bezár a szülészet és a gyermekosztály is. Az Orvosi Kamara megyei elnöke szerint a szakemberhiány és az alulfinanszírozottság okozza a problémát. A Kórházi Főigazgatóság azt ígéri: vissza fogják állítani a legszükségesebb ellátásokat.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kórház

mosonmagyaróvár

polgármester

válság

orvoshiány

intenzív osztály

traumatológia

szakemberhiány