Milliárdos eu-s piacfelújítás: vadiúj bevásárlóhelyet kapott a patinás magyar város

MTI   
  Megosztom
Milliárdos eu-s piacfelújítás: vadiúj bevásárlóhelyet kapott a patinás magyar város

Megnyílt Esztergomban az új, közel egymilliárd forintból felépített piac a város központjában - közölte a város hétfőn az MTI-vel.


 


 

18 üzletet alakítottak ki és 53 termelői asztalt létesítettek, valamint parkolókat építettek a környéken. A piacot részben új épületként, részben egy műemléki épület felújításával alakították ki.

A beruházást európai uniós támogatásból fedezték.

Az új piac megépülésével a helyi termelők rendezett környezetben kínálhatják áruikat, a létesítmény Esztergom lakóinak kiszolgálása mellett a turisták számára is vonzerőt jelenthet

- közölte a városvezetés.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

esztergom

piac