Elképesztő beruházás Tápszentmiklóson: mutatjuk, mire költötték a 250 millió forintos támogatást

MTI   
  Megosztom
Elképesztő beruházás Tápszentmiklóson: mutatjuk, mire költötték a 250 millió forintos támogatást

Közösségi házat építenek Tápszentmiklóson a Széchenyi Terv Plusz programban elnyert csaknem 250 millió forint támogatásból - közölte a Győr-Moson-Sopron vármegyei település önkormányzata.

A közlemény szerint a községben jelenleg nincs olyan létesítmény, amely alkalmas az ott élők kulturális és szabadidős igényeit kielégíteni. A 150 embert befogadó közösségi házat a polgármesteri hivatal épülete mögött építik fel. Az épület akadálymentes lesz, helyet kap benne egy nagyterem színpaddal, büfé, raktár, ruhatár, valamint vizesblokkok.

A létesítményt úgy építik meg, hogy az kialakításában és működtetésében is megfeleljen a hosszú távú fenntarthatóság követelményének. A jövő év november végéig elkészülő beruházás konzorciumi partnere a vármegyei önkormányzat.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

közösségi ház

tápszentmiklós

fejlesztés

beruházás