Ezekbe a tárgyakba fektetik most az élelmes magyarok a pénzüket: mit tudhatnak?

Pénzcentrum   
  Megosztom
Ezekbe a tárgyakba fektetik most az élelmes magyarok a pénzüket: mit tudhatnak?

Te mibe fektetnéd a pénzed? Ki gondolná, de hiába a válság, az emberek nem fordultak el az olcsóbb karórák irányába, sőt: manapság az a jellemzőbb, hogy még inkább a drágább, minőségibb modelleket keresik a vásárlók - derült ki a Pénzcentrum cikkéből.

Van, aki az ingatlanra, más az aranyra esküszik ha tárgyi befektetésről van szó. Kevesebben vannak azok, akiknek a karóra jut eszébe, ha azon kell gondolkodni, hová érdemes tenni a pénzünket, pedig 2021-ről 2022-re a luxusórák ára több mint 30 százalékkal emelkedett. A CashTag eheti adásában a Pénzcentrum azt járta körbe, mennyire jó befektetés manapság egy-egy óra. Lakatos Zsolt, a Beszéljünk órákról nevű TikTok-csatorna szakembere a lapnak kifejtette, hogy türelemmel, kapcsolatokkal és szerencsével akár nagyot is lehet szakítani egy-egy limitált darabszámű modellen, de ehhez komoly szakértelem is kell.

A szakértő árazásuk alapján három csoportba osztja az órákat: a legolcsóbbak a plázaórák, amelyeket bevásárlóközpontokban lehet megvenni pár tízezer forintért. Mint kifejtette, most egyébként az olcsóbb árkategóriás óráknál (pl. Casio) ismét kezdenek feltörni a fémszíjas darabok, mert azokat olcsóbb legyártani, mint például egy bőrszíjat.

Bővebben a Pénzcentrumon olvashattok a témáról!

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

penzcentrum

befektetés

megtakarítás

óra