Orbán Viktor elszólta magát: azt is elárulta, mikorra várják a horror infláció végét

Pénzcentrum   
  Megosztom
Orbán Viktor elszólta magát: azt is elárulta, mikorra várják a horror infláció végét

Orbán Viktor miniszterelnök reggel a Kossuth Rádióban arról beszélt, hogy jövőre már csak 6 százalékos lehet az infláció, de májusi is 22 százalék alatt lehet számításai szerint - írta a Pénzcentrum.

Orbán Viktor miniszterelnök reggel a Kossuth Rádióban beszélt, ahol többek között kitért arra is, hogy ezekben a "háborús időkben" elengedhetetlen, hogy meghúzzuk a költségvetést. A legfontosabb ugyanis a miniszterelnök szerint az, hogy megvédjük az állásokat és a nyugdíj értékét.

A miniszterelnök kitért a költségvetésre, illetve a még mindig magas inflációra is. A miniszterlnök a következő évre 6 százalékos inflációval számol, de úgy véli, ha enm lenne háború a megszokott 1-3 százalékos sávban mozogna. Azonban a májusi infláció mértékét már kevésbé látja pozitívnak:

Már 22 sázalék alatt vagyunk, remélem!

- közölte Orbán Viktor, viszont hozzátéve, hogy ő is ugyanúgy várja a hivatalos adatokat, amik jövő héten érkeznek.

Forrás: MTI

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

orbán viktor

kossuth rádió

gazdaság

infláció

inflációs nyomás