Egyedülálló, amit ez a cég csinál: így vigyáz a Magyar Suzuki a dolgozók egészségére

HelloVidék   
  Megosztom
Egyedülálló, amit ez a cég csinál: így vigyáz a Magyar Suzuki a dolgozók egészségére

Június 9-én egyedülálló egészségközpontot adott át a Magyar Suzuki Esztergomban, ahol a vállalat munkavállalóinak ingyenesen biztosít majd a különböző diagnosztikai vizsgálatok mellett 15 féle járóbeteg szakellátást.

A Suzuki Egészségcentrum új szintre lépteti ezeket a szolgáltatásokat. Az intézmény 15 féle járóbeteg szakellátást (mint például, bőrgyógyászat, belgyógyászat, kardiológia, endokrinológia stb.) és különbféle diagnosztikai vizsgálatokat (mint például hasi és nyaki ultrahang; terheléses EKG stb.) biztosít a Suzukis munkavállalóknak, függetlenül attól, hogy gyártósori vagy irodai munkát látnak-e el. Az ellátás költségét a vállalat finanszírozza.

Az egyik legfőbb értékünk, hogy egy összetartó és felelős közösség vagyunk. Számunkra fontos a kollégáink testi és mentális egészsége, ezért úgy döntöttünk, létrehozunk egy saját egészségközpontot. Ezzel a munkavállalóink számára elérhetővé teszünk számos szűrést és gyógykezelést, amelyekre egyéb esetben akár heteket, hónapokat kellene várniuk. Szeretnénk, ha az egészség és az arra való törekvés a mindennapok természetes részévé válna. A Suzuki Egészségcentrummal ebben segítünk

- mondta Bonnár-Csonka Zsuzsanna kommunikációs vezető.

A Suzuki Egészségút program szolgáltató partnere a Hungária Med-M Kft. Az intézmény szolgáltatásait elsőkörben azok a menedzserek és 40 év feletti kollégák vehetik igénybe, akik eddig is szűrővizsgálatra voltak jogosultak, illetve korábbi szűrővizsgálati eredményük alapján kezelést, orvosi figyelmet igényelnek. Velük az egészségügyi szolgáltató veszi fel a kapcsolatot a kezelés részleteivel kapcsolatban.

A vállalat célja, hogy hosszú távon az összes munkavállalóra kiterjessze ezt a lehetőséget, és a kötelező üzemorvosi vizsgálaton feltárt problémákat is gyógyítani lehessen. Az orvosi csapat a szolgáltatás részeként ügyfélszolgálatot, call-centert és elektronikus kapcsolattartási lehetőséget biztosít a gördülékeny szervezés érdekében. A vállalat a Suzuki Egészségcentrum megnyitását követően folyamatosan vizsgálja majd a visszajelzéseket és igény esetén további szolgáltatásokkal bővíti a jelenleg elérhetők listáját.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

suzuki

egészségút

egészségcentrum

egészségközpont

magyar suzuki

esztergom