Egyedülálló, amit ez a cég csinál: így vigyáz a Magyar Suzuki a dolgozók egészségére

HelloVidék   
  Megosztom
Egyedülálló, amit ez a cég csinál: így vigyáz a Magyar Suzuki a dolgozók egészségére

Június 9-én egyedülálló egészségközpontot adott át a Magyar Suzuki Esztergomban, ahol a vállalat munkavállalóinak ingyenesen biztosít majd a különböző diagnosztikai vizsgálatok mellett 15 féle járóbeteg szakellátást.

A Suzuki Egészségcentrum új szintre lépteti ezeket a szolgáltatásokat. Az intézmény 15 féle járóbeteg szakellátást (mint például, bőrgyógyászat, belgyógyászat, kardiológia, endokrinológia stb.) és különbféle diagnosztikai vizsgálatokat (mint például hasi és nyaki ultrahang; terheléses EKG stb.) biztosít a Suzukis munkavállalóknak, függetlenül attól, hogy gyártósori vagy irodai munkát látnak-e el. Az ellátás költségét a vállalat finanszírozza.

Az egyik legfőbb értékünk, hogy egy összetartó és felelős közösség vagyunk. Számunkra fontos a kollégáink testi és mentális egészsége, ezért úgy döntöttünk, létrehozunk egy saját egészségközpontot. Ezzel a munkavállalóink számára elérhetővé teszünk számos szűrést és gyógykezelést, amelyekre egyéb esetben akár heteket, hónapokat kellene várniuk. Szeretnénk, ha az egészség és az arra való törekvés a mindennapok természetes részévé válna. A Suzuki Egészségcentrummal ebben segítünk

- mondta Bonnár-Csonka Zsuzsanna kommunikációs vezető.

A Suzuki Egészségút program szolgáltató partnere a Hungária Med-M Kft. Az intézmény szolgáltatásait elsőkörben azok a menedzserek és 40 év feletti kollégák vehetik igénybe, akik eddig is szűrővizsgálatra voltak jogosultak, illetve korábbi szűrővizsgálati eredményük alapján kezelést, orvosi figyelmet igényelnek. Velük az egészségügyi szolgáltató veszi fel a kapcsolatot a kezelés részleteivel kapcsolatban.

A vállalat célja, hogy hosszú távon az összes munkavállalóra kiterjessze ezt a lehetőséget, és a kötelező üzemorvosi vizsgálaton feltárt problémákat is gyógyítani lehessen. Az orvosi csapat a szolgáltatás részeként ügyfélszolgálatot, call-centert és elektronikus kapcsolattartási lehetőséget biztosít a gördülékeny szervezés érdekében. A vállalat a Suzuki Egészségcentrum megnyitását követően folyamatosan vizsgálja majd a visszajelzéseket és igény esetén további szolgáltatásokkal bővíti a jelenleg elérhetők listáját.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

suzuki

egészségút

egészségcentrum

egészségközpont

magyar suzuki

esztergom