A vidéki magyarok is dolgozhatnak egyedülálló környezetben: itt lesz elérhető a szolgáltatás

HelloVidék   
  Megosztom
A vidéki magyarok is dolgozhatnak egyedülálló környezetben: itt lesz elérhető a szolgáltatás

Újabb helyszínekkel erősíti az IWG tovább magyarországi jelenlétét, ugyanis folyamatosan növekszik az igény a hibrid munkamegoldásokra. A hibrid munkavégzés révén a vállalatok jelentősen alacsonyabb költségalappal dolgoznak, amely a cégeknek alkalmazottanként jelentős megtakarítást jelenthet.

A Regus Paulay 52 Budapest belvárosában, a Regus Szentendre Budapest agglomerációjában, a Regus Debrecen pedig Magyarország második legnagyobb városának központjában nyílik co-working és kreatív terekkel, privát irodákkal és tárgyalókkal. A 3 új helyszín az épületek tulajdonosaival kötött partnerségi megállapodás eredménye, amelyek során rugalmas munkakörnyezetek születnek az ország több pontján. Az IWG 3 új helyszínen, összesen 3,730 m2-en nyit újabb modern és rugalmas munkaterületet; a projekt Regus márkanév alatt valósul meg.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

munka

debrecen

szolgáltató

gazdaság

munkavégzés

munkahely