A vidéki magyarok is dolgozhatnak egyedülálló környezetben: itt lesz elérhető a szolgáltatás

HelloVidék   
  Megosztom
A vidéki magyarok is dolgozhatnak egyedülálló környezetben: itt lesz elérhető a szolgáltatás

Újabb helyszínekkel erősíti az IWG tovább magyarországi jelenlétét, ugyanis folyamatosan növekszik az igény a hibrid munkamegoldásokra. A hibrid munkavégzés révén a vállalatok jelentősen alacsonyabb költségalappal dolgoznak, amely a cégeknek alkalmazottanként jelentős megtakarítást jelenthet.

A Regus Paulay 52 Budapest belvárosában, a Regus Szentendre Budapest agglomerációjában, a Regus Debrecen pedig Magyarország második legnagyobb városának központjában nyílik co-working és kreatív terekkel, privát irodákkal és tárgyalókkal. A 3 új helyszín az épületek tulajdonosaival kötött partnerségi megállapodás eredménye, amelyek során rugalmas munkakörnyezetek születnek az ország több pontján. Az IWG 3 új helyszínen, összesen 3,730 m2-en nyit újabb modern és rugalmas munkaterületet; a projekt Regus márkanév alatt valósul meg.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

munka

debrecen

szolgáltató

gazdaság

munkavégzés

munkahely