A vidéki magyarok is dolgozhatnak egyedülálló környezetben: itt lesz elérhető a szolgáltatás

HelloVidék   
  Megosztom
A vidéki magyarok is dolgozhatnak egyedülálló környezetben: itt lesz elérhető a szolgáltatás

Újabb helyszínekkel erősíti az IWG tovább magyarországi jelenlétét, ugyanis folyamatosan növekszik az igény a hibrid munkamegoldásokra. A hibrid munkavégzés révén a vállalatok jelentősen alacsonyabb költségalappal dolgoznak, amely a cégeknek alkalmazottanként jelentős megtakarítást jelenthet.

A Regus Paulay 52 Budapest belvárosában, a Regus Szentendre Budapest agglomerációjában, a Regus Debrecen pedig Magyarország második legnagyobb városának központjában nyílik co-working és kreatív terekkel, privát irodákkal és tárgyalókkal. A 3 új helyszín az épületek tulajdonosaival kötött partnerségi megállapodás eredménye, amelyek során rugalmas munkakörnyezetek születnek az ország több pontján. Az IWG 3 új helyszínen, összesen 3,730 m2-en nyit újabb modern és rugalmas munkaterületet; a projekt Regus márkanév alatt valósul meg.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

munka

debrecen

szolgáltató

gazdaság

munkavégzés

munkahely