Épül a forgalmas főútvonal legjelentősebb szakasza: rengeteg autóst érint a fejlesztés

HelloVidék   
  Megosztom
Épül a forgalmas főútvonal legjelentősebb szakasza: rengeteg autóst érint a fejlesztés

Napokon belül újjáépítik a 10-es főút egyik legforgalmasabb szakaszát: Pilisborosjenő és Solymár közötti, 800 méteres részen végez majd burkolatfenntartási munkálatokat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2023. október 4. és 12. között, írja a magyarepitok.hu.

Félpályás útlezárás, sebességkorlátozás és jelzőőrös forgalomirányítás mellett újítják majd fel a 10-es főút egyik legforgalmasabb szakaszát.

A pontos ütemezésről, illetve a munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

útépítés

útfejlesztés

magyar közút

10-es főút