Épül a forgalmas főútvonal legjelentősebb szakasza: rengeteg autóst érint a fejlesztés

HelloVidék   
  Megosztom
Épül a forgalmas főútvonal legjelentősebb szakasza: rengeteg autóst érint a fejlesztés

Napokon belül újjáépítik a 10-es főút egyik legforgalmasabb szakaszát: Pilisborosjenő és Solymár közötti, 800 méteres részen végez majd burkolatfenntartási munkálatokat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2023. október 4. és 12. között, írja a magyarepitok.hu.

Félpályás útlezárás, sebességkorlátozás és jelzőőrös forgalomirányítás mellett újítják majd fel a 10-es főút egyik legforgalmasabb szakaszát.

A pontos ütemezésről, illetve a munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

útépítés

útfejlesztés

magyar közút

10-es főút