Szokatlan hátszelet kapnak a kezdő vállalkozók ebben a vidéki városban: így segítenek nekik elindulni

MTI   
  Megosztom
Szokatlan hátszelet kapnak a kezdő vállalkozók ebben a vidéki városban: így segítenek nekik elindulni

Kezdő vállalkozók tevékenységét segítő inkubátorházat adtak át 533 millió forintos beruházással az esztergomi ipari parkban.

Hernádi Ádám, a város polgármestere (Fidesz-KDNP) az MTI-nek elmondta, a megvalósult inkubátorház közös szolgáltatásokat és általános üzleti-szakmai segítséget biztosít, nem szelektált iparági kezdő vállalkozások számára, hozzájárulva egy adott területen a vállalkozások fejlesztéséhez és új munkahelyek teremtéséhez.

A kétszintes épületben egy több részre osztott irodaegyüttest alakítottak ki, valamint létrehoztak egy tárgyalóteret és egy 300 négyzetméteres, műhelynek használható épületrészt. Komárom-Esztergom vármegyében három önkormányzat pályázott sikeresen kezdő vállalkozókat kiszolgáló inkubátorház építésére, korábban Komáromban és Tatán adtak át hasonló létesítményeket.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

esztergom

vállalkozás

gazdaság

inkubátorház

beruházás