Szokatlan hátszelet kapnak a kezdő vállalkozók ebben a vidéki városban: így segítenek nekik elindulni

MTI   
  Megosztom
Szokatlan hátszelet kapnak a kezdő vállalkozók ebben a vidéki városban: így segítenek nekik elindulni

Kezdő vállalkozók tevékenységét segítő inkubátorházat adtak át 533 millió forintos beruházással az esztergomi ipari parkban.

Hernádi Ádám, a város polgármestere (Fidesz-KDNP) az MTI-nek elmondta, a megvalósult inkubátorház közös szolgáltatásokat és általános üzleti-szakmai segítséget biztosít, nem szelektált iparági kezdő vállalkozások számára, hozzájárulva egy adott területen a vállalkozások fejlesztéséhez és új munkahelyek teremtéséhez.

A kétszintes épületben egy több részre osztott irodaegyüttest alakítottak ki, valamint létrehoztak egy tárgyalóteret és egy 300 négyzetméteres, műhelynek használható épületrészt. Komárom-Esztergom vármegyében három önkormányzat pályázott sikeresen kezdő vállalkozókat kiszolgáló inkubátorház építésére, korábban Komáromban és Tatán adtak át hasonló létesítményeket.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

esztergom

vállalkozás

gazdaság

inkubátorház

beruházás