Orbán Viktor: érkezik az újabb nemzeti konzultáció; erről kérdezik hamarosan a magyarokat

Pénzcentrum   
  Megosztom
Orbán Viktor: érkezik az újabb nemzeti konzultáció; erről kérdezik hamarosan a magyarokat

Orbán Viktor miniszterelnök élő interjút ad a Kossuth Rádió "Jó reggelt, Magyarország!" című műsorban. Brüsszelből, az EU-s csúcstalálkozóról jelentkezett be. Beszélt az EU-s költségvetésrő, az új nemzeti konzultációról és a csok pluszról is, számolt be a Pénzcentrum. 

Mint Orbán Viktor elmondta, a múlt éjjel az EU-s költségvetés részleteit tárgyalták meg késő éjjelig. Az előterjesztést visszadobták.

Azok a konfliktusok, amelyek sok ezer kilométerre születtek innen, itt vannak most Európa utcáin. A miniszterelnök szerint kell egy világos stratégia, hogy mit akar elérni az EU ezzel a rengeteg pénzzel a következő években.

Az ukránok a fronton nem fognak győzni, és rossz stratégiát választott az unió. Most meg kell állni, és újra kell gondolni az irányokat.

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be a miniszterelnök 10-11 kérdéssel, mely a kormánynak egy erős alapot nyújt majd a tárgyalások során.

A csok pluszról Orbán Viktor elmondta,

A falusi csok jól ment, de a városi csok iránti érdeklődés elapadt, mint mondta, ezért ehelyett újat kellett kitalálni. A kormány ezt több körben megvitatta, így az embereknek ismét érdemes számolgatni: 1-2-3 gyerek esetén komoly segítséget kaphatnak az otthonteremtéséhez.

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

orbán viktor

miniszterelnök

nemzeti konzultáció

csok