Orbán Viktor: érkezik az újabb nemzeti konzultáció; erről kérdezik hamarosan a magyarokat

Pénzcentrum   
  Megosztom
Orbán Viktor: érkezik az újabb nemzeti konzultáció; erről kérdezik hamarosan a magyarokat

Orbán Viktor miniszterelnök élő interjút ad a Kossuth Rádió "Jó reggelt, Magyarország!" című műsorban. Brüsszelből, az EU-s csúcstalálkozóról jelentkezett be. Beszélt az EU-s költségvetésrő, az új nemzeti konzultációról és a csok pluszról is, számolt be a Pénzcentrum. 

Mint Orbán Viktor elmondta, a múlt éjjel az EU-s költségvetés részleteit tárgyalták meg késő éjjelig. Az előterjesztést visszadobták.

Azok a konfliktusok, amelyek sok ezer kilométerre születtek innen, itt vannak most Európa utcáin. A miniszterelnök szerint kell egy világos stratégia, hogy mit akar elérni az EU ezzel a rengeteg pénzzel a következő években.

Az ukránok a fronton nem fognak győzni, és rossz stratégiát választott az unió. Most meg kell állni, és újra kell gondolni az irányokat.

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be a miniszterelnök 10-11 kérdéssel, mely a kormánynak egy erős alapot nyújt majd a tárgyalások során.

A csok pluszról Orbán Viktor elmondta,

A falusi csok jól ment, de a városi csok iránti érdeklődés elapadt, mint mondta, ezért ehelyett újat kellett kitalálni. A kormány ezt több körben megvitatta, így az embereknek ismét érdemes számolgatni: 1-2-3 gyerek esetén komoly segítséget kaphatnak az otthonteremtéséhez.

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

orbán viktor

miniszterelnök

nemzeti konzultáció

csok