Volt itt minden, mint a búcsúban: kristályt, kokaint, amfetamint rejtett az almásfüzitői droglabor

HelloVidék   
  Megosztom
Volt itt minden, mint a búcsúban: kristályt, kokaint, amfetamint rejtett az almásfüzitői droglabor

A Komáromi Járásbíróság december 5-én előkészítő ülést tart egy férfinek az ügyében, aki jelentős mennyiségű kábítószerrel a birtokában bukott le - írja a kemma.hu. 

Mint írják, a vádirat szerint a vádlott március 4-én, ismeretlen helyen kábítószer tartalmú anyagokat, így összesen

  • 533,5 darab MDMA tartalmú tablettát;
  • 4,55 gramm MDMA-t tartalmazó kristályos anyagot;
  • összesen 97,85 gramm kokain tartalmú port;
  • valamint összesen 56,63 gramm amfetamint tartalmú port szerzett meg,

amelyeket a megszerzést követően az almásfüzitői lakásában tartott.

A Komáromi Rendőrkapitányság március 6-án kutatást tartott a lakásban, amelynek során a kábítószereket megtalálták. A vádlottól lefoglalt MDMA, kokain és amfetamin tartalmú anyagok együttes hatóanyag tartalma meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, de nem éri el a különösen jelentős mennyiség alsó határát, annak 45,4 – 74,5 %-a. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje fegyházbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kokain

amfetamin

kristály

droglabor

drog