Volt itt minden, mint a búcsúban: kristályt, kokaint, amfetamint rejtett az almásfüzitői droglabor

HelloVidék   
  Megosztom
Volt itt minden, mint a búcsúban: kristályt, kokaint, amfetamint rejtett az almásfüzitői droglabor

A Komáromi Járásbíróság december 5-én előkészítő ülést tart egy férfinek az ügyében, aki jelentős mennyiségű kábítószerrel a birtokában bukott le - írja a kemma.hu. 

Mint írják, a vádirat szerint a vádlott március 4-én, ismeretlen helyen kábítószer tartalmú anyagokat, így összesen

  • 533,5 darab MDMA tartalmú tablettát;
  • 4,55 gramm MDMA-t tartalmazó kristályos anyagot;
  • összesen 97,85 gramm kokain tartalmú port;
  • valamint összesen 56,63 gramm amfetamint tartalmú port szerzett meg,

amelyeket a megszerzést követően az almásfüzitői lakásában tartott.

A Komáromi Rendőrkapitányság március 6-án kutatást tartott a lakásban, amelynek során a kábítószereket megtalálták. A vádlottól lefoglalt MDMA, kokain és amfetamin tartalmú anyagok együttes hatóanyag tartalma meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, de nem éri el a különösen jelentős mennyiség alsó határát, annak 45,4 – 74,5 %-a. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje fegyházbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kokain

amfetamin

kristály

droglabor

drog