Új munkahellyel bővül a vidéki nagyváros: örülhet, aki ebben a szektorban dolgozik

HelloVidék   
  Megosztom
Új munkahellyel bővül a vidéki nagyváros: örülhet, aki ebben a szektorban dolgozik

Tovább bővíti debreceni központját a Prohuman, Közép-Kelet-Európa egyik leggyorsabban növekvő HR szolgáltatója. A vállalat a régióban zajló nagyberuházásokkal együtt járó, folyamatosan növekvő munkaerőigény még teljesebb és hatékonyabb kiszolgálását várja a kapacitásnöveléssel is járó fejlesztéstől, új régiós központjának megnyitásától. Az ünnepélyes megnyitón a vállalat igazgatóságának elnöke mellett részt vett Debrecen polgármestere és a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) vezérigazgatója is.

A cégcsoport szerdán nyitotta meg új debreceni irodáját: a Prohuman új, kelet-magyarországi regionális központjának megnyitóján Zakor Sándor, a szolgáltató alapító-tulajdonosa és a társaság igazgatóságának elnöke mellett jelen volt és beszédet mondott Papp László, Debrecen polgármestere és Joó István, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) vezérigazgatója is.

Cél aktivizálni a helyi és hazai munkaerő-tartalékot

Igyekszünk kihasználni a régiók közötti mobilitást – dolgozói buszjáratokat üzemeltetünk, munkásszállásokat biztosítunk. Emellett próbáljuk aktivizálni a még meglévő munkaerő-tartalékot, például a kismamákat, nyugdíjasokat, diákokat vagy éppen a megváltozott munkaképességű embereket. Ezeket az erőfeszítéseket Debrecenben is újult erővel folytatjuk

– fogalmazott Zakor Sándor.

Sorban állnak a nemzetközi nagyvállalatok, hogy itt telepedhessenek le, részesei legyenek annak az ugrásszerű növekedésnek, ami városunkban és agglomerációjában megy végbe. Egyre több, mindezeket a cégeket megfelelő mennyiségű és minőségű munkaerővel ellátni szándékozó HR szolgáltató lát olyan piacot maga előtt, ami megköveteli a folyamatos helyi jelenlétet, a stabil hátteret adó iroda megnyitását

– emelte ki Papp László, Debrecen polgármestere.

Joó István, a HIPA (Nemzeti Befektetési Ügynökség) vezérigazgatója, a Külgazdasági és Külügyminisztérium befektetésösztönzésért és kiemelt magyarországi nagybefektetések megvalósításáért felelős kormánybiztosa hozzátette:

Debrecenben ma már minden adott a sikerhez, a szemünk előtt épül az ország második fővárosa. Bővülő ipar, szélsebesen fejlődő városi infrastruktúra, az ország legnagyobb egyeteme, és a városban élők érdekeit mindenkor szem előtt tartó városvezetés. Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen helyen a Kormány stratégiai partnere, a Prohuman is meg fogja találni a számítását, elősegítve ezzel a város gazdaságnak fejlődését is. Ehhez kívánok sok sikert. Érezzék jól magukat Debrecenben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hr

munkaerőpiac

debrecen

szolgáltatószektor

gazdaság

munka