Nincs vége a pedofilbotránynak: Varga Judit is lemondott - itt vannak a részletek

Pénzcentrum   
  Megosztom
Nincs vége a pedofilbotránynak: Varga Judit is lemondott - itt vannak a részletek

Novák Katalin köztársasági elnök lemondása után nem sokkal a kegyelmi ügyben szintén érintett Varga Judit saját Facebook-oldalán bejelentette, hogy visszavonul a közélettől - írta a Pénzcentrum.

Nemrég adott hír arról a HelloVidék is, hogy lemondott Novák Katalin köztársasági elnök. A bejelentés az M1 élő adásában hangzott el szombat este. A köztársasági elnök lemondása után nem sokkal a kegyelmi ügyben szintén érintett Varga Judit saját Facebook-oldalán bejelentette, hogy visszavonul a közélettől.

Magyarország köztársasági elnöke a mai napon lemondott. A rendszerváltoztatás óta az elnök egyéni kegyelmi döntésének érvényességéhez az igazságügyi miniszter ellenjegyzése szükséges. Én folytattam azt a több, mint 25 éves gyakorlatot, miszerint az igazságügyi miniszter tudomásul veszi az elnök kegyelmi döntését. Az elnök döntésének ellenjegyzéséért a politikai felelősséget vállalom.

- jelentette be saját Facebook-oldalán Varga Judit, majd hozzátette:

Visszavonulok a közélettől, lemondok országgyűlési képviselői mandátumomról és az EP-lista vezetéséről is. Mindenkinek hálásan köszönöm a munkáját, akivel az elmúlt években egy csapatban dolgozhattam. Magyarország a továbbiakban is számíthat rám nemzeti érdekeink és értékeink védelmében.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

novák katalin

varga judit