47 embert vert át az online csaló: figyelj te is, ne dőlj be ennek a trükknek!

HelloVidék   
  Megosztom
47 embert vert át az online csaló: figyelj te is, ne dőlj be ennek a trükknek!

Olyan cuccokat hirdetett és "adott el" a Vas megyei csaló, amelyek soha nem voltak a birtokában - írta a Nyugat.hu.

A Szombathelyi Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett csalás vétsége miatt emelt vádat egy férfi ellen. A férfi olyan műszaki cikkeket kínált eladásra különböző internetes oldalakon, melyekkel valójában nem rendelkezett. A megtévesztett vevők a termékek vételárát vagy annak egy részét előre átutalták a megadott bankszámlára. A 47 sértettnek okozott kár több mint 270 ezer forint. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

csalás

online