Betörőbandák fosztogatják a tiszabői iskolát: most legalább 9 millió forint a kár

MTI   
  Megosztom
Betörőbandák fosztogatják a tiszabői iskolát: most legalább 9 millió forint a kár

Teljes a kétségbeesés a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Tiszabői Általános Iskolájában, az intézmény állandó célpontja egy sorozatbetörő bandának. Hétfőre virradóra nyolc és félmillió forint értékben vittek el tanulói laptopokat, az ablakbetörésekkel együtt a kár legalább 9 millió forint. És ez már nem az első eset... - írja a szoljon.hu

Ahogy a lap írja:

Betörték az ablakokat, óriási rendetlenséget hagytak, és elvitték a tanulói laptopokat ismeretlen tettesek hétfőre virradóra a tiszabői általános iskolából. A rendőrök egész délelőtt helyszíneltek, az informatika termet lezárták. Az intézmény munkatársai között teljes a döbbenet és a kétségbeesés, hiszen elmondásuk szerint ez már a sokadik alkalom. Sorozatbetörők garázdálkodnak a településen.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar máltai szeretetszolgálat

tiszabői általános iskola

lopás

sorozatos betörés

betörés