Letarolta a vihar Szabolcs megyét: elképesztő károkat okozott az ítéletidő

HelloVidék   
  Megosztom
Letarolta a vihar Szabolcs megyét: elképesztő károkat okozott az ítéletidő

Tegnap estig csaknem kétszáz tűzoltói beavatkozás történt viharkárral kapcsolatosan Szabolcs-Szatmár-Beregben - írja a Katasztrófavédelem.

A kárfelszámolás hétfő reggel is tart, több ingatlannál még szükséges a tűzoltói beavatkozás. Jéggel, nagy mennyiségű csapadékkal, erős széllel érkezett vihar szombat este Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyébe.

Június 22-e estétől 23-a estig a katasztrófavédelem vármegyei műveletirányító központjába negyven településről összesen háromszázhuszonöt segélyhívás érkezett a viharral kapcsolatosan. Elsősorban

A legjelentősebb károk az ibrányi járásban történtek, Buj településen. A helyszíneken összesen húsz hivatásos, négy önkormányzati, tizenegy önkéntes egység és mentőszervezet összesen százhuszonkét tagja harmincnyolc járművel vett részt a kárfelszámolásokban.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vihar

zivatar

katasztrofavédelem

kárfeszámolás

kárbejelentés

viharkárok