Óriási fogásra csapott le a NAV: hétszáz játékkonzol és fülhallgató lapult egy gyulai kamionban

MTI   
  Megosztom
Óriási fogásra csapott le a NAV: hétszáz játékkonzol és fülhallgató lapult egy gyulai kamionban

Hétszáz játékkonzolt és csaknem ezer fülhallgatót találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei rutinellenőrzésen egy Görögországból Franciaországba tartó kamionban Gyulánál. A NAV az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta, hogy a kamion gyűjtőáruval érkezett.

Az árucikkek nagyon hasonlítottak két márka termékeire, ezért a márkák képviselői is megvizsgálták a hitelességüket. Kiderült, hogy a termékek egytől egyig hamisítványok, azokat a védjegyek tulajdonosainak engedélye nélkül hoztak forgalomba - ismertette a NAV. A jogsértő árucikkekkel csaknem hatvanmillió forint kárt okoztak a jogtulajdonosoknak. Iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás az ügyben - tudatták a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

nav

gyula

csempészáru

gazdaság

hamisítvány