Ismét sikerült lencsevégre kapni a fehér szarvast Nógrádban

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét sikerült lencsevégre kapni a fehér szarvast Nógrádban

A nógrádi erdőkben már többször is látták a gyönyörű fehér szarvast, ez alkalommal Hizsnyai Sándor kapta lencsevégre az állatot.

Hófehér csodaszarvas járja a nógrádi erdőket. Az állatot még februárban, Mátraverebély és a szentkúti erdő környékén kapta lencsevégre a bátonyterenyei fotós, Jakab Lászlóné Emese, írja a Nool.hu. A környéken egy fiatalabb példány is él, lehet ezúttal őt sikerült megörökíteni, vélekedett Emese.

Szentkútról hazafelé tartva futottam össze ezzel a kis csapattal, amikor autóm előtt átvágtak az úton. Meglepetésemben azonnal megálltam, morogva magamban, hogy persze most nincs kéznél a fotószett. Szerencsémre a szarvasok megálltak legelészni a túloldali erdős résznél, így volt időm lassú mozdulatokkal előszedni a csomagtartóból a fényképezőgépet, és az autó mögül sikerült őket megörökítenem. Érdekes volt megfigyelni a mozgásukat, mert a “különc„ társukat közrefogva haladtak, mintha óvták volna. Vagy csak a fehér társuk helyezkedett úgy, hogy biztonságban érezze magát. Majd szép lassan beballagtak a sűrűbe.

– mesélte el Hizsnyai Sándor.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fehér szarvas

szarvas

nógrád

fotó