Ismét sikerült lencsevégre kapni a fehér szarvast Nógrádban

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét sikerült lencsevégre kapni a fehér szarvast Nógrádban

A nógrádi erdőkben már többször is látták a gyönyörű fehér szarvast, ez alkalommal Hizsnyai Sándor kapta lencsevégre az állatot.

Hófehér csodaszarvas járja a nógrádi erdőket. Az állatot még februárban, Mátraverebély és a szentkúti erdő környékén kapta lencsevégre a bátonyterenyei fotós, Jakab Lászlóné Emese, írja a Nool.hu. A környéken egy fiatalabb példány is él, lehet ezúttal őt sikerült megörökíteni, vélekedett Emese.

Szentkútról hazafelé tartva futottam össze ezzel a kis csapattal, amikor autóm előtt átvágtak az úton. Meglepetésemben azonnal megálltam, morogva magamban, hogy persze most nincs kéznél a fotószett. Szerencsémre a szarvasok megálltak legelészni a túloldali erdős résznél, így volt időm lassú mozdulatokkal előszedni a csomagtartóból a fényképezőgépet, és az autó mögül sikerült őket megörökítenem. Érdekes volt megfigyelni a mozgásukat, mert a “különc„ társukat közrefogva haladtak, mintha óvták volna. Vagy csak a fehér társuk helyezkedett úgy, hogy biztonságban érezze magát. Majd szép lassan beballagtak a sűrűbe.

– mesélte el Hizsnyai Sándor.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fehér szarvas

szarvas

nógrád

fotó