Brutális füst és por: mi történt Pápán?

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális füst és por: mi történt Pápán?

Az utóbbi hetekben előtérbe került a szúnyog gyérítés, mivel országszerte elszaporodtak az apró vérszívók. A Katasztrófavédelem folyamatos tájékoztatásait mi is megírtuk már korábbi cikkeinkben, most viszont egy olvasónktól kaptunk megdöbbentő képeket.

Az országos szúnyoginvázió miatt minden eddiginél nagyobb területen, minden eddiginél több településen dolgoznak a szakemberek a helyzet javításán. Az elmúlt hetekben 120 ezer hektáron gyérítettek, jelenleg is hasonló intenzitással zajlanak a kezelések az ártalom csökkentéséig. A rovarszakértők folyamatosan mérik, hogy az ország mely területén van a legtöbb szúnyog, ez alapján dől el, hogy hol a legsürgősebb a beavatkozás. Az intenzív védekezési munkák mindaddig zajlanak, amíg sikerül elfogadható szintre csökkenteni a szúnyogártalmat.

Mivel folyamatosan beszámolunk az aktuális szúnyog helyzetről, nem hagyhattuk figyelmen kívül olvasónk levelét, aki képeket küldött számunkra a Pápán zajló, elmondása szerint földi úton történő szúnyogírtásról.

Mintha köd lepte volna el Pápa utcáit. Olvasónk a Tókert városrészben örökítette meg a látványt. Beszámolója szerint az írtást végző autót nem tudta lefotózni de nem is szívesen közelítette volna meg a tömény füst miatt.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szúnyog

szúnyoggyérítés

szúnyoghelyzet

írtás

gyérítés