Kiadták a figyelmeztetést: erős szél és jégeső várható

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: erős szél és jégeső várható

Az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére is figyelmeztetést adott ki a várható jégeső és erős szél miatt. Mutatjuk, mely területeken érdemes óvatosnak lenni a következő órákban.

Az előrejelzés szerint ma az ország északkeleti harmadában helyenként kialakulhat zivatar szélerősödés (55-65 km/h), kis méretű jég kíséretében. Kis valószínűséggel az Alföld középső részein egy-egy zivatart 65 km/h feletti széllökés és nagyobb méretű jég kísérhet.

Egészen pontosan elsőfokú riasztást adtak ki a következő megyékre, ahol zivatar alakulhat ki:

  • Békés megye
  • Borsod-Abaúj-Zemplén megye
  • Hajdú-Bihar megye
  • Heves megye
  • Jász-Nagykun-Szolnok megye
  • Nógrád megye
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Itt az elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat. A további előrejelzések azt mutatják, hogy pénteken Győr-Moson-Sopron megyére, Vas illetve Zala megyére adnak ki elsőfokú riasztásra. Ami a hétvége folyamán kiterjed majd az egész orszg területére.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

riasztás

zivatar

zápor

eső

előrejelzés

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás jelentés