Kiadták a figyelmeztetést: erős szél és jégeső várható

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: erős szél és jégeső várható

Az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére is figyelmeztetést adott ki a várható jégeső és erős szél miatt. Mutatjuk, mely területeken érdemes óvatosnak lenni a következő órákban.

Az előrejelzés szerint ma az ország északkeleti harmadában helyenként kialakulhat zivatar szélerősödés (55-65 km/h), kis méretű jég kíséretében. Kis valószínűséggel az Alföld középső részein egy-egy zivatart 65 km/h feletti széllökés és nagyobb méretű jég kísérhet.

Egészen pontosan elsőfokú riasztást adtak ki a következő megyékre, ahol zivatar alakulhat ki:

  • Békés megye
  • Borsod-Abaúj-Zemplén megye
  • Hajdú-Bihar megye
  • Heves megye
  • Jász-Nagykun-Szolnok megye
  • Nógrád megye
  • Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Itt az elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat. A további előrejelzések azt mutatják, hogy pénteken Győr-Moson-Sopron megyére, Vas illetve Zala megyére adnak ki elsőfokú riasztásra. Ami a hétvége folyamán kiterjed majd az egész orszg területére.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

riasztás

zivatar

zápor

eső

előrejelzés

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás jelentés