Nem tágít a sűrű köd: ezekben a megyékben érdemes vigyázni

HelloVidék   
  Megosztom
Nem tágít a sűrű köd: ezekben a megyékben érdemes vigyázni

Folytatódik a jellemzően borult, párás, helyenként ködös idő. Főként inkább csak délkeleten szakadozhat fel a felhőzet. Hószállingózás, ónos szitálás bárhol kialakulhat - írja a met.hu.

Ahogy a portál írja, tartósabban rossz látási viszonyokra, zúzmarás ködre az ország északkeleti harmadán, a délelőtti órákig az ország déli részén, illetve általában a magasabban fekvő területeken lehet számítani. Erősebb zúzmara képződés a hegyvidéki területeken várható.

A tartós, sűrű köd miatt a mai napra figyelmeztetést adtak ki Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére, Hajdú megyére és Békés megyére.

Forrás: met.hu
Forrás: met.hu

Az ország nagy részén borongós, párás, helyenként ködös idő várható, a magasabban fekvő helyek mellett nagyobb eséllyel a délkeleti vidékeken lehetnek hosszabb-rövidebb napos időszakok. Néhol hószállingózás, esetleg ónos szitálás előfordulhat. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz, mindössze a Fertő-tó környékén kísérhetik élénk, esetleg erős lökések a déli, délkeleti szelet. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire +1 és -4 fok között várható, de a naposabb vidékeken 5 fok köré melegedhet a levegő. Késő estére 0 és -7 fok közé csökken a hőmérséklet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás jelentés

meteorológia

köd

ónos eső