Megmozdult a föld Somogyban: újabb magyar településen volt földrengés

MTI   
  Megosztom
Megmozdult a föld Somogyban: újabb magyar településen volt földrengés

A Richter-skála szerinti 3,5-es magnitúdójú földrengés volt szerda délután a Somogy megyei Somogyszob közelében - jelentette be a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium szeizmológusa.

Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium szeizmológusa arról számolt be, hogy A Richter-skála szerinti 3,5-es magnitúdójú földrengés volt a településen. Szanyi Gyöngyvér közölte, a rengést mintegy 9 kilométeres mélységben észlelték.

A földmozgást a lakosság ugyan érzékelte, ám az obszervatóriumba károkról nem érkezett bejelentés

- tette hozzá.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

földrengés

somogy

somogy megye

somogyszob

szeizmológus

richter-skála