Megmozdult a föld Somogyban: újabb magyar településen volt földrengés

MTI   
  Megosztom
Megmozdult a föld Somogyban: újabb magyar településen volt földrengés

A Richter-skála szerinti 3,5-es magnitúdójú földrengés volt szerda délután a Somogy megyei Somogyszob közelében - jelentette be a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium szeizmológusa.

Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium szeizmológusa arról számolt be, hogy A Richter-skála szerinti 3,5-es magnitúdójú földrengés volt a településen. Szanyi Gyöngyvér közölte, a rengést mintegy 9 kilométeres mélységben észlelték.

A földmozgást a lakosság ugyan érzékelte, ám az obszervatóriumba károkról nem érkezett bejelentés

- tette hozzá.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

földrengés

somogy

somogy megye

somogyszob

szeizmológus

richter-skála