Megmozdult a föld Somogyban: újabb magyar településen volt földrengés

MTI   
  Megosztom
Megmozdult a föld Somogyban: újabb magyar településen volt földrengés

A Richter-skála szerinti 3,5-es magnitúdójú földrengés volt szerda délután a Somogy megyei Somogyszob közelében - jelentette be a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium szeizmológusa.

Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium szeizmológusa arról számolt be, hogy A Richter-skála szerinti 3,5-es magnitúdójú földrengés volt a településen. Szanyi Gyöngyvér közölte, a rengést mintegy 9 kilométeres mélységben észlelték.

A földmozgást a lakosság ugyan érzékelte, ám az obszervatóriumba károkról nem érkezett bejelentés

- tette hozzá.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

földrengés

somogy

somogy megye

somogyszob

szeizmológus

richter-skála