Brutális szupercella vonult át a Bükk felett: Miskolcon ismét megáradt a Szinva-patak

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális szupercella vonult át a Bükk felett: Miskolcon ismét megáradt a Szinva-patak

Szupercellás zivatar alakult ki a Bükk fölött, a zivataros területeken rövid idő alatt 10-12 fokot zuhant a hőmérséklet. Nyugaton is többfelé zeng az ég - írta meg az Időkép.

Ahogy a portál írja, egy északnyugat felől közeledő hidegfront előterében északkeleten és nyugaton aktiválódott a légkör. Kezdetben az Alpok és a Kárpátok felől érkeztek zivatarok, majd határainkon belül is egyre több cella alakult ki az említett térségekben.

A Bükk fölött szupercella is kialakult, szentléleki kameránkon felfedezhető a szupercellás zivatarokra jellemző falfelhő. Miskolcon aggasztó a helyzet, a felhőszakadás következtében megáradt a Szinva-patak.

- jelezték a szakemberek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bükk

szupercella

időjárás

vihar

zivatar

eső

szupercellás zivatar