Brutális szupercella vonult át a Bükk felett: Miskolcon ismét megáradt a Szinva-patak

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális szupercella vonult át a Bükk felett: Miskolcon ismét megáradt a Szinva-patak

Szupercellás zivatar alakult ki a Bükk fölött, a zivataros területeken rövid idő alatt 10-12 fokot zuhant a hőmérséklet. Nyugaton is többfelé zeng az ég - írta meg az Időkép.

Ahogy a portál írja, egy északnyugat felől közeledő hidegfront előterében északkeleten és nyugaton aktiválódott a légkör. Kezdetben az Alpok és a Kárpátok felől érkeztek zivatarok, majd határainkon belül is egyre több cella alakult ki az említett térségekben.

A Bükk fölött szupercella is kialakult, szentléleki kameránkon felfedezhető a szupercellás zivatarokra jellemző falfelhő. Miskolcon aggasztó a helyzet, a felhőszakadás következtében megáradt a Szinva-patak.

- jelezték a szakemberek.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bükk

szupercella

időjárás

vihar

zivatar

eső

szupercellás zivatar