Brutális szupercella vonult át a Bükk felett: Miskolcon ismét megáradt a Szinva-patak

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális szupercella vonult át a Bükk felett: Miskolcon ismét megáradt a Szinva-patak

Szupercellás zivatar alakult ki a Bükk fölött, a zivataros területeken rövid idő alatt 10-12 fokot zuhant a hőmérséklet. Nyugaton is többfelé zeng az ég - írta meg az Időkép.

Ahogy a portál írja, egy északnyugat felől közeledő hidegfront előterében északkeleten és nyugaton aktiválódott a légkör. Kezdetben az Alpok és a Kárpátok felől érkeztek zivatarok, majd határainkon belül is egyre több cella alakult ki az említett térségekben.

A Bükk fölött szupercella is kialakult, szentléleki kameránkon felfedezhető a szupercellás zivatarokra jellemző falfelhő. Miskolcon aggasztó a helyzet, a felhőszakadás következtében megáradt a Szinva-patak.

- jelezték a szakemberek.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bükk

szupercella

időjárás

vihar

zivatar

eső

szupercellás zivatar