Pillanatok alatt leterítette a vihar Eger városát is: videón a semmiből lecsapó felhőszakadás

HelloVidék   
  Megosztom
Pillanatok alatt leterítette a vihar Eger városát is: videón a semmiből lecsapó felhőszakadás

Eger térségében pillanatok alatt robbant be a légkör: A zivatarok kelet-délkelet felé mozognak, az északkeleti megyék mellett a nyugati tájakon is narancssárga figyelmeztetés érvényes.

Az Időkép osztotta meg a felvételt, amelyen jól látszik, a semmiből tarolta le a várost a felhőszakadás.

Ez a zivatar vetett véget a felhőtlen strandolásnak Demjénben is.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eger

vihar

zivatar

időjárás

időjárás jelentés

időjárás-változás

időjárási jelenség