Nincs menekvés a szupercella elől: kelet felé vonul, jégesőt és villámárvizeket visz magával

HelloVidék   
  Megosztom
Nincs menekvés a szupercella elől: kelet felé vonul, jégesőt és villámárvizeket visz magával

Az Alpokaljára és a Kisalföldre megérkezett a vihar. A zivatarcellák láncba rendeződve tartanak keleti tájaink felé. Az esti órákban a fővárosban újra megdörrenhet az ég - írta meg az Időkép.

Ahogy a portál írja, a zivatarlánc szupercellákat is tartalmazott. Az Ács környékén kialakult szupercella ezidáig Gyönyű és Csallóközaranyos településeken 75-85 mm csapadékot hagyott hátra.

Friss felvételek a szupercelláról:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

vihar

szupercella

zivatar

zivatarveszély

zivatarlánc