Nincs menekvés a szupercella elől: kelet felé vonul, jégesőt és villámárvizeket visz magával

HelloVidék   
  Megosztom
Nincs menekvés a szupercella elől: kelet felé vonul, jégesőt és villámárvizeket visz magával

Az Alpokaljára és a Kisalföldre megérkezett a vihar. A zivatarcellák láncba rendeződve tartanak keleti tájaink felé. Az esti órákban a fővárosban újra megdörrenhet az ég - írta meg az Időkép.

Ahogy a portál írja, a zivatarlánc szupercellákat is tartalmazott. Az Ács környékén kialakult szupercella ezidáig Gyönyű és Csallóközaranyos településeken 75-85 mm csapadékot hagyott hátra.

Friss felvételek a szupercelláról:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

vihar

szupercella

zivatar

zivatarveszély

zivatarlánc