A vadaspark nagy dobása: egy évnyi élményt adnak a karácsonyfa alá

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
A vadaspark nagy dobása: egy évnyi élményt adnak a karácsonyfa alá

Olyan karácsonyi meglepetést szeretne, amivel valódi örömet csalhat gyermeke és szerettei arcára, és ami még a Budakeszi Vadaspark bundás és tollas állatainak hiányát is pótolni tudja? Karácsonyra a Budakeszi Vadaspark igazán különleges és egyedi ajándékötlettel kedveskedik.

Legyen szó állatbarát kicsikről vagy nagyokról, vannak köztük, akik hely- vagy időhiány miatt nem tudnak állatot tartani, pedig szeretnének. Számukra remek meglepetés lehet a Budakeszi Vadaspark egyik lakójának a virtuális örökbefogadása. Az újdonsült nevelőszülő távolról vigyázhat a kiválasztott állatra, miközben figyelemmel kísérheti „kis védence” mindennapjait. Továbbá egy alkalommal részt vehet a „szülői értekezleten” is. Az örökbefogadók emellett egy digitális „Zöld Diplomát” kapnak, és a nevük felkerül a Vadasparkban elhelyezett nevelőszülői táblára.

Kit fogadjuk örökbe?

A választás nem is olyan egyszerű. Közel 60 faj 200 egyede közül kell megtalálni ki is legyen az, akiről a következő egy vagy fél évben az új nevelőszülője gondoskodni fog. Többek között Chili, a róka, Rita, a hiúz, Szilveszter a vadmacska vagy Manci, a vörös mókus is kíváncsian várja, ki lesz az új virtuális gazdája.

Az állatok a gondoskodásért cserébe továbbra is elbűvölő személyiségükkel vesznek részt a Vadaspark mindennapjaiban és a gondozók segítségével „házhoz viszik” a vadasparki élményeket, különleges pillanatokat.

Egy évnyi élmény a karácsonyfa alatt

Aki inkább testközeli élményeket ajándékozna az választhat a Budakeszi Vadaspark Éves bérlete - ami a nyitvatartási időben korlátlan számú belépésre jogosít - vagy az egy alkalmas Tiszteletjegy közül.

Vadaspark az otthonunkban

A kézzelfogható ajándékokat kedvelők nagy örömére elkészült a Vadaspark jövőévi falinaptára, amiben a legnépszerűbb állatok szerepelnek. A Budakeszi Vadaspark hivatalos fotósa, Surányi Linda szerint az állatfotózásban ki kell várni a tökéletes pillanatot, a 2021-es falinaptárban ezek lettek megörökítve.

A fenti ajándékok megvásárlásával nemcsak szeretteink kedvében járhatunk, de egy jó ügyet, a Budakeszi Vadaspark népes lakóközösségének jólétét is támogathatjuk.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

örökbefogadás

állatkert

vadaspark