Légpuskával lőtte meg szomszédja kutyáját: nyomozás indult a debreceni férfi ellen

MTI   
  Megosztom
Légpuskával lőtte meg szomszédja kutyáját: nyomozás indult a debreceni férfi ellen

A debreceni nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 45 éves férfit. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt kell felelnie - írja a police.hu.

Mint írják, egy debreceni nő tett bejelentést a rendőrségre 2020. december 27-én arról, hogy a kutyájára rálőtt a szomszédja egy légpuskával. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és adatgyűjtést végeztek, majd lefoglalták a 45 éves férfi légpuskáját, őt pedig előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás adatai szerint a sértett épp az autójával állt ki, amikor a kutyája kiszökött és a szomszédja kerítésénél elkezdett ugatni. A férfi ekkor elővette a légpuskáját és többször is rálőtt az ebre.

A Debreceni Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a helyi lakossal szemben. Az eljárás során vizsgálat tárgyát fogja képezni az esetleges állatkínzás megvalósulása is.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

debrecen

hajdú-bihar-megye

rendőrség

nyomozás

légpuska

kutya

támadás