Emberségből jeles: munkanélkülieket karol fel a vidék legkedveltebb kertésze

HelloVidék   
  Megosztom
Emberségből jeles: munkanélkülieket karol fel a vidék legkedveltebb kertésze

A kertész szakmában nagyon súlyos munkaerőhiány van, az emberek többsége egyszerűen nem szeretne ilyen jellegű fizikai, és szellemi munkát végezni. Én ilyet végzek, 14 éves korom óta, és kitűnő a hangulatom - írja posztjában Megyeri Szabolcs

Facebook-oldalán osztotta meg a felhívást Megyeri Szabolcs, melyben azoknak szeretett volna tanácsot adni és segíteni, akik a vírushelyzet miatt elvesztették a munkájukat.

Ha van olyan ismerőse, aki elvesztette a munkáját, talán ez a post a segítségére lehet, kérem ossza meg. Nagyon sok kétségbeesett levelet kapunk olyanoktól, akik - reméljük ideiglenesen - elvesztették munkájukat. Nekik javaslom ötletként, hogy nézzenek szét a kertészetekben, gyümölcsösökben, zöldségtermesztő üvegházaknál. A kertész szakmában nagyon súlyos munakerő hiány van, az emberek többsége egyszerűen nem szeretne ilyen jellegű fizikai, és szellemi munkát végezni. Én ilyet végzek, 14 éves korom óta, és kitűnő a hangulatom. Az én kertészetemben olyanokat is szívesen fogadunk szezonális jelleggel, akár heti egy - két napra is, akik még soha életükben nem dolgoztak kertészetben. Szép idő, gyönyörű növények, munkalehetőség

- írja posztjában a kertész.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

megyeri szabolcs

megyeri kertészet

kertészet

koronavírus

koronavírus-járvány

munkanélküliség

munka

állás

állásajánlat