Emberségből jeles: munkanélkülieket karol fel a vidék legkedveltebb kertésze

HelloVidék   
  Megosztom
Emberségből jeles: munkanélkülieket karol fel a vidék legkedveltebb kertésze

A kertész szakmában nagyon súlyos munkaerőhiány van, az emberek többsége egyszerűen nem szeretne ilyen jellegű fizikai, és szellemi munkát végezni. Én ilyet végzek, 14 éves korom óta, és kitűnő a hangulatom - írja posztjában Megyeri Szabolcs

Facebook-oldalán osztotta meg a felhívást Megyeri Szabolcs, melyben azoknak szeretett volna tanácsot adni és segíteni, akik a vírushelyzet miatt elvesztették a munkájukat.

Ha van olyan ismerőse, aki elvesztette a munkáját, talán ez a post a segítségére lehet, kérem ossza meg. Nagyon sok kétségbeesett levelet kapunk olyanoktól, akik - reméljük ideiglenesen - elvesztették munkájukat. Nekik javaslom ötletként, hogy nézzenek szét a kertészetekben, gyümölcsösökben, zöldségtermesztő üvegházaknál. A kertész szakmában nagyon súlyos munakerő hiány van, az emberek többsége egyszerűen nem szeretne ilyen jellegű fizikai, és szellemi munkát végezni. Én ilyet végzek, 14 éves korom óta, és kitűnő a hangulatom. Az én kertészetemben olyanokat is szívesen fogadunk szezonális jelleggel, akár heti egy - két napra is, akik még soha életükben nem dolgoztak kertészetben. Szép idő, gyönyörű növények, munkalehetőség

- írja posztjában a kertész.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

megyeri szabolcs

megyeri kertészet

kertészet

koronavírus

koronavírus-járvány

munkanélküliség

munka

állás

állásajánlat